horoszkóp

Stohl András nem köp sört

2004.07.21. 16:37
Stohl András cáfolta, hogy ő szerepelne azon az interneten terjedő videón, melyen egy fiatalember műanyagpohárból issza azt a sört, amit néhány másodperccel korábban beleöklendezett a pohárba. A színész-műsorvezető kérdésünkre leszögezte: sose köpné vissza a sört. Stohl úgy véli, a videóval rossz hírét akarják kelteni.
A Velvet szerkesztőségébe emailben érkezett az MTV Jackass műsorába illő videó, a "Stohl Buci mulat" szöveg kíséretében. A felvételen az erősen illuminált állapotban lévő fiatalember - aki sokak szerint meglepően hasonlít a tíz évvel ezelőtti Stohl Andrásra - kétszer is visszaöklendezi a sört, amit ezután mutatóujjával is megkavar. Végül a nézőközönségből egy nő nem bírja tovább, és elveszi tőle a poharat, hogy harmadszor már ne igyon bele.

Nem köpné vissza

"Nem láttam és nem hallottam még erről a videóról. Viszont nem hiszem, hogy én lennék, mert sosem öklendezném, és nem is köpném vissza a sört - ha már egyszer megiszom" - nyilatkozta a Velvetnek Stohl András, amikor a videóról kérdeztük.

A műsorvezető elmondta, ma már egyáltalán nem lepődik meg azon, hogy egyesek rossz hírét akarják kelteni. "Egyszer azt írták rólam, hogy Keszthelyen jártam egy kuplerájban, pedig a közelében sem voltam Keszthelynek akkor" - emlékezett vissza egy korábbi esetre Stohl, és közölte, akár be is bizonyítja lapunknak, hogy a szóban forgó felvételen nem ő látható. "Szívesen felveszem ezt a jelenetet, ha gondolják, aztán összehasonlíthatjuk az eredetivel" - mondta.

Malacság

"Biztos a goldengate.hu oldalról szedték le, ott vannak ilyenek. A sertések között kellene megkeresni" - tippelt Stohl András, aki saját bevallása szerint gyakran megnézi az oldalt, mert "tele van vicces dologgal". A főleg pornóképeket és videókat kínáló Goldengate Kismalac rovatában nem, külföldi viccesvideó-szájtokon azonban némi nyomozás után megtaláltuk a videót. A fájl nagyjából egy hónapja van fent az interneten.

Stohl cáfolata mellett a videó fájlneve is külföldi eredetre utal, a klip ugyanis a "Don't Ever Get This Drunk", vagyis "soha ne rúgj be ennyire" nevet viseli.

Stohl András nem akar foglalkozni az üggyel, és semmilyen válaszlépésre nem készül, mert úgy véli, saját magának ártana, ha fellépne az ismeretlen terjesztők ellen, akik a nevével hirdetik a videót. "Röhögjenek rajta, engem nem érdekel" - mondta a műsorvezető.

Nem iszik

A Való Világ házigazdájának egyébként nincs kedvenc itala, de szereti a sört, csak nem nyáron, mert olyankor túl meleg van a sörözéshez. A Velvettel a műsorvezető azt is megosztotta, hogy már két hete nem ivott egy kortyot sem. "Most éppen nem mulatok, úgyhogy nem tudok beszámolni arról, hogy szoktam mulatni" - mondta a színész, aki nemrég kapta vissza jogosítványát.

Stohl András 2002 júliusában ittasan szenvedett súlyos autóbalesetet, a bíróság 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a műsorvezetőt és 21 hónapra bevonta jogosítványát.