horoszkóp

Stohl András csábító, de féltékeny

2005.02.19. 14:50
Évi, az RTL Klub Kísértés című műsorából ismert vörös csábító szívesen összejött volna Stohl Andrással, ha nem bombázta volna féltékeny üzenetekkel. A lány a Blikknek arról beszél, a csatorna műsorvezetője sebesen pedálozott érte.

"Állandóan SMS-ekkel bombázott. Ha egy perc múlva nem írtam neki vissza, már jött a szemrehányás, hogy biztos nem vagyok egyedül. Igazából az nem tetszett, hogy már akkor számonkért és jogot formált rám, amikor még nem is volt semmi köztünk. Bevallom, ez megijesztett! Szerintem Stohl negatív magatartása miatt nem talál magának ideális párt. Valójában nagyon magányos, és ezért kapaszkodik bele az első nőbe" - osztotta meg tapasztalatait a Blikkel Évi a Kísértésből, aki a lapnak beszélt arról is, a pihenő Való Világ házigazdáját a Survivor című valóságshow második szériájának záró partiján ismerte meg.

Vörös is, Éva is, ideális

Stohl András
Stohl András
"Egyértelműen a tudtomra adta, hogy tetszem neki. Pár nap múlva kinyomozta a telefonszámomat, és felhívott. Többször hívott randevúzni, de én először meg akartam ismerni, milyen ember is ő valójában, és nem akartam fejest ugrani egy kapcsolatba, csak azért, mert híres" - mondta a lány, aki a Kísértésben szintén szereplő Melindával és Ágival együtt a Playboy januári címlapján és erotikus fotósorozatában is megjelent.

A civilben kozmetikusként dolgozó - de mostanában több fehérneműbemutatóban rész vett - lány szerint Stohl egész este el sem mozdult mellőle, és sokszor megdicsérte a külsejét. Többek közt azt is megjegyezte, hogy számára Évi az ideális nő. Egyrészt mert a volt feleségét is így hívják, másrészt mert előző barátnője, Molnár Tünde pedig szintén vörös volt.

A legközelebbi találkozást szintén egy partira beszélték meg, ahol Stohl folytatta az udvarlást. A bulvárlap kérdésére Évi elmondta, kedves, szimpatikus embernek tartja Stohlt, de nem akart vele összejönni.

A vad-bulizós és a féltékeny

Évi egyik barátnője a Mai Napnak nyilatkozott a kudarcba fulladt kezdeményezésről. Szerinte a műsorvezető és a lány nem illenek össze. "Évi ugyanis vad, bulizós típus, míg Stohl féltékeny, aki már csalódott néhányszor a nőkben. Most is utalt arra többször a lánynak, hogy biztos pasizik" - mondta a név nélkül nyilatkozó barát.

Stohl András több mélypont után tavaly szeptemberben hagyta el Tündét, a Survivor első részének győztesét. A színész korábban tagadta, hogy a vörös táncosnő miatt hagyta volna el családját. Tündével viszont nem sokkal az után összeköltözött, hogy a feleségével szakított. Kapcsolatuk tavaly nyáron romlott meg, amikor felröppent a hír, hogy a lány megcsalta Stohlt egy Kratochvill Vilmos nevű terepjárós fiatalemberrel. Tünde viszont - Évihez némileg hasonlóan - úgy vélte, szerelme alaptalanul volt féltékeny rá, és ezt a románcot is csak képzelte.