horoszkóp

Stohlt Segal bűntársai dobták fel

2006.04.12. 11:01
A műsorvezető neve állítólag a tavaly drogcsempészéssel lebukott egykori Való Világ-játékos, Segal ügyével kapcsolatban merült fel: állítólag ő is a rendszeres vevők közt volt. Buci tagad, de a rendőrség kérésére sem hajlandó vizeletmintát adni.

Mint azt a Velvet kedden megírta, kábítószerügy gyanúsítottjaként hallgatták ki Stohl Andrást múlt héten a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületében. A Blikk információi szerint a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő egykori Való Világ-szereplő, Segal ügyének kapcsán merült fel Stohl, a VV akkori műsorvezetőjének neve.

Koksz a törzshelyen

Segal és két bűntársa tavaly júliusban bukott le, amikor 50 ezer extasy tablettát és fél kiló kokaint találtak náluk. A műsorvezető ellen már akkor vallomást tett a banda két tagja, akik szerint Stohl egy, a törzshelyének számító night-clubban dolgozó közös ismerősükön keresztül legalább kétszer vásárolt tőlük kábítószert. Ezt az információt idén januárban két újabb, ugyancsak drogszállítással gyanúsított férfi elfogásakor sikerült megerősíteni, majd hetekig hallgatták le Stohl telefonját, mielőtt behívatták volna az NNI-hez. A műsorvezető a kihallgatás során végig tagadta, hogy droggal élne, vizeletmintát azonban a nyomozók megerősített kérésére sem volt hajlandó adni.

Érdeklődésünkre a nyomozóiroda szóvivője, Horváczy Emese kedden este csak annyit erősített meg, hogy valóban hallgattak meg gyanúsítottként egy 39 éves férfit, de további információt az ügyről a nyomozás érdekére való hivatkozással akkor nem adott. Későbbi nyilatkozataiban viszont a Színes Bulvár Lapnak már S. Andrásként említi a kihallgatottat.

Stohl ködösít

Természetesen Stohl Andrást is megkérdeztük, mit keresett az NNI épületében, de a színész kitérő választ adott: azt állította, a rendőrség most a Dopeman-könyvben emlegetett állítólagos közös kokainozás miatt idézte be, de csak azért, hogy közöljék vele, lezárták a nyomozást. Mint rámutattunk, tudomásunk szerint ezt a nyomozást a Fővárosi Főügyészség már hónapokkal ezelőtt, bizonyítottság hiányában lezárta, a műsorvezető azonban erre már nem kívánt reagálni.

A Segalt képviselő Kelemen Tamás ügyvéd a Blikknek megerősítette: tudott a tavalyi terhelő vallomásról, azt azonban nem érti, miért pont most, a műsorvezető új műsorának indítása előtt került elő ismét Stohl neve az ügyben.