A szalvéta okozta Sharon Stone válását

MTI
2004.04.20. 11:15
Volt férje szerint Sharon Stone nem tudott teríteni és nem jól hajtogatta a pulóvereket.
Sharon Stone, az erotikus filmszínésznő házassága állítólag azért bomlott fel, mert férjének, az 54 esztendős újságíró Phil Bronsteinnek nem tetszett ahogyan neje az asztalt megterítette és pulóvereit összehajtogatta.

Túl pedáns férj

"A hétköznapok rombolták le házasságunkat, ez a legszomorúbb az egészben. Philnek nem tetszett például, ahogyan a késeket és villákat elhelyeztem a terített asztalon és dohogott, amikor látta, miként hajtogatom össze a pulóvereimet" - panaszolta el a 46 éves filmsztár.

"Emellett veszekedtünk a gyermeknevelés miatt is. Ő azt akarta, hogy fiunk, Roan mindig illedelmesen üljön az asztalnál, én meg azt szerettem, ha kitombolja magát. Vég nélküli kötélhúzás lett belőle, de harmadik ember egyáltalán nem állt közénk. A férfiaknak és a nőknek egész egyszerűen teljesen más felfogásuk van mindenről" - nyilatkozta Sharon Stone a "Die aktuelle" német magazin legújabb számában.

Sharon most szabad

A szőke színésznő és és az El Macho gúnynéven ismert főszerkesztő, Phil Bronstein 1998 Valentin napján esküdött meg. Az egykori szépségkirálynő férje kedvéért Los Angelesből San Franciscóba költözött, majd örökbe fogadták a ma négyéves kis Roant. Idén váltak el, de állítólag a legnagyobb barátságban élnek.

"Most szabadnak érzem magam, végre megleltem önmagam és gondtalanul élvezhetek mindent" - ecsetelte helyzetét a színésznő.