horoszkóp

Sharon Stone imádja a leszbi sportokat

2005.08.08. 14:28
Az Elemi ösztön sztárja saját bevallása szerint imádja azokat a sportokat, melyek elsősorban a saját nemükhöz vonzódó hölgyek körében váltak népszerűvé. Ilyen a horgászat, a golf és a baseball.

Sharon Stone, aki a közelmúltban fogadta örökbe második gyermekét, a Female First nevű internetes magazinnak úgy nyilatkozott, legkedvesebb szabadidős progjamjai között csupa olyan sport található, ami elsősorban a leszbikusok körében terjedt el.

Unalmas és homoszexuális sportok

Sharon Stone
"Imádok például horgászni." - mesélte a színésznő - "Megőrülök mindenért, ami ezzel kapcsolatos. Sokszor megyünk a bátyámmal fel északra, horgászkirándulásra."

A negyvenhét éves sztár hozzátette, hogy a golf és a baseball szintén nem hagyja hidegen. "Rajongok az unalmas sportokért. Azt kell mondjam, hogy ezek a leszbikus sportok a legkedvesebbek számomra. Igazi csapodár vagyok ezen a téren."

Stone amúgy igazi profi, állítása szerint a golflabdái 128 kilométer per órával repülnek a lyuk felé.

Gyereknevelés és ösztönök

Mostanában persze aligha van ideje a golffal foglalkozni, mivel májusban örökbe fogadott gyermeke minden energiáját felemészti, ráadásul az Elemi ösztön második részét is elkezdte forgatni. Igaz,mióta a sztár elvált milliomos férjétől, Phil Bronsteintől, ha lehet mondani még szebb, mint azelőtt.

Saját bevallása szerint, a válás óta még nagyobb sikere van a férfiaknál, mint régebben, és ezt élvezettel ki is használja. Titkos vágya, hogy neki is olyan fiatal szeretője legyen, mint Demi Moore-nak. Aston Kutcher közel húsz évvel fiatalabb kedvesénél.

A volt férj azonban nem nézi jó szemmel Stone kicsapongásait, többször megfenyegette már, hogy elveszi tőle közös gyereküket, mivel az üzletember felelőtlennek érzi exnejét.

A Casino dívájának rossz hírét csak erősíti az, hogy a múlt hónapban több órára a kocsiban felejtette újszülöttjét, míg önfeledten ebédelt egy menő étteremben. A tettét azóta is megszeppenve bánja, annál is inkább, mert a főfoglalkozásának az anyaságot választó sztárt egy újságíró rángatta ki az étteremből a kocsihoz.