A színésznő nem siette el a karácsonyi bevásárlást, pénteken vette csak nyakába a várost, némileg hiányos öltözékben. A teljesen fekete, bőrnadrággal megbolondított szerelésre fehéren világító kivillanó mellével tette fel a koronát.

A fotósok még december 21-én kapták le Sharon Stone-t amint a Beverly Hills-i Rodeo Drive-on vásárolgat. A jövőre ötvenéves színésznő fekete bőrnacit, hozzáillő táskát és szintén passzoló napszemüveget visel. Az egyetlen furcsaság a képeken abból fakad, hogy Stone áttetsző, szintén fekete felsőjéből kikandikálnak a színésznő mellbimbói és a fél melle.

Nézze meg!

A fotók tanúsága alapján az 1975-ben még Miss Pennsylvaniaként debütáló színésznő a Rodeo Drive-on történt "wardrobe malfunction"-ről mintha tudomást sem szerzett volna, vagy legalábbis egyáltalán nem érdekli, hogy kilóg a melle, sőt.

Stone egyébként mostanában hadilábon áll az öltözködéssel. Legutóbb egy a testéhez simuló, szintén fekete ruhában ácsorgott vidáman, és mindenkinek mutogatta a kirajzolódott camel toe-ját.

Az utóbbi időben a fekete ruhákkal szerencsétlenül járt Sharon Stone először ügyvéd akart lenni, de megváltoztatta döntését, így 1980 óta már 72 filmben láthattuk. Ezek közül néhányért Emmy, Golden Globe és MTV Movie díjat is kapott.