horoszkóp

Sharon Stone fiatal fiúkra hajt

2004.07.22. 14:03
Sharon Stone nem szenved a magánytól, mióta elvált férjétől. Most kihasználja, hogy egyedülálló, és fiatal fiúkkal játszadozik. Élvezem a randizgatást - vallja a színésznő, aki a könnyed kalandok mellett változatlanul az igazit keresgéli.
A 46 éves Sharon Stone másodvirágzását éli: két évvel súlyos agyvérzése, valamint egy évvel válása után jobb formában van mint valaha, és fiatal hódolókat gyűjtöget. A színésznőt az elmúlt évben egy egész sor huszon- és harmincéves férfival összehozták a lapok. A színésznő cseppet sem bánja ezt, sőt maga is beismeri, hogy aktívan tesz az ügyben: "Szoktam néha húzni a fiatalabb pasikat: "Akár az anyátok is lehetnék!", ők pedig azzal vágnak vissza: "De nem vagy!" A magamkorabeli nők is szeretnek szexelni, és örülnek, ha ezt ki is mondhatják." - mondta el a The Sun angol bulvárlapnak.

Másnak is bejött már

A válás után fiatal fiúkkal vigasztalódó Stone nincs egyedül ezzel a szokásával: Demi Moore például szintén egy jóval fiatalabb szeretőt talált magának Bruce Willistől történt válása után. Igaz, Ashton Kutcher azóta már rég nem csak futó kaland Demi életében: több mint egy éve együtt vannak, a pletykalapok pedig már a közelgő esküvőről, sőt gyermekáldásról is tudni vélnek.

Bombázó formában

Sharon Stone egyelőre még keresi az igazit, de az esélyei kedvezőek: ezt támasztja alá a Rolling Stone magazinban megjelent fotósorozata is, melyen egy falatnyi bikiniben pózol, huszonéveseket megszégyenítő formában. A fotók legújabb filmje, a Catwoman reklámhadjáratának részeként készültek, melyben a szőke Stone egy kozmetikumokkal foglalkozó cég vezetőjét játssza, aki megszállottan kutatja az örök fiatalság titkát - írja az ANI hírügynökség.

Azért jól jönne egy igazi

A The Sun információi szerint a színésznő azonban továbbra is az igazit keresi: "Szeretem a kedves és barátságos férfiakat. És az is bejön, ha jó modoruk van, ha felállnak, amikor belépek a helységbe, vagy ha ők fizetnek. Hát igen, ilyen sekélyes vagyok. De imádok randizni - szerintem nagyon szórakoztató!" - vallja be a díva.