horoszkóp

Sharon Stone gyerekeket plasztikáztat

2005.11.17. 11:58
Peren kívüli egyezséget kötött Sharon Stone és Dr. Renato Calabria plasztikai sebész. A megállapodás szerint a színésznő ejti a sebész elleni vádakat, aki cserébe ingyen végez rekonstrukciós műtéteket súlyosan sérült arcú gyermeken.

Az Elemi ösztön 47 éves sztárja 2004-ben azért indított pert az orvos ellen, mert szerinte az hamisan állította, hogy Stone arcán sebészeti beavatkozások nyomai fedezhetôk fel. "Ms. Stone és ügyfelem nemesen cselekedtek" - mondta a per lezárultával Kevin Lechter, a sebész egyik ügyvédje, hiszen "egy perből a közjót szolgáló nemes gesztust teremtettek".

Azt állítja, nem állította

Sharon Stone

A plasztikai sebész másik ügyvédje szerint védence soha nem állította azt, hogy arcfelvarrást hajtott volna végre a színésznőn, pusztán "az általa bevezetett vertikális arcsebészeti eljárásról értekezett szakmai fórumokon", és azt sem ő, hanem más kollégák vetették fel, hogy Stone arcát is ezen procedúra segítségével fiatalították meg.

Az ominózus cikk "Műtötték-e Sharon Stone arcát?" címmel tavaly jelent meg az Us Weekly magazinban, és több, a sebésztől származó idézet szerepelt benne, bár maga az orvos nem nyilatkozott.

A peranyag szerint Stone sosem feküdt a kés alá, saját bevallása szerint a színésznő "nemcsak színészi- és egyéb tehetségére büszke, hanem arra is, hogy külső megjelenése teljesen mentes mindenféle mesterséges beavatkozástól."

Stone újabb arcát mutatja

Stone multitalentumát az is mutatja, hogy dalszerzőként jegyez egy, a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére írott dalt. A felvétel bevételei a Habitat for Humanity szervezet kasszáját gyarapítják majd, és egy helyi alapítvány, az Angel's Place is részesedik belőlük: ez utóbbi halálosan beteg gyermekeken segít, és minden infrastrukturája megsemmisült a katasztrófában. "Amikor elhangzik ez a dal, akkor házak épülnek, vagy beteg gyermekek kapnak segítséget" - mondta Stone.

Tucatnyi előadó mellett Celine Dion, Wyclef Jean és Joss Stone is közreműködik a felvételen, ami október közepe óta letölthető, és hamarosan megtalálható lesz azon a válogatáslemezen is, amely négy nagy lemezkiadó közös kiadványaként szintén a természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére jelentet meg.