horoszkóp

Sharon Stone telhetetlen primadonna

2004.07.16. 14:40
Sharon Stone annyira alapos, hogy ötoldalas szerződésben köti ki, milyen kívánságai vannak a forgatáson. A színésznő a forgatásokra luxuslakókocsit, mesterszakácsot és fitneszgépeket követel.
A többmilliós gázsiért dolgozó Stone szinte már mániákus részletességgel köti ki, hogy milyen körülmények között hajlandó dolgozni - derül ki a The Smoking Gun invesztigatív celebritymagazin által megszerzett iratokból.

Profik

A kivételesen magas IQ-jú sztár forgatásokhoz készített kívánságlistája annyira részletes, hogy csak öt A4-es oldalon fér el. A kikötéseken kívül beleszólása van abba is, hogy a készülő filmben melyik színészekkel, rendezővel és forgatókönyvíróval dolgozik együtt. A kívánságlistán a sok szöveg mellett még a színésznő ügyvédjének kézzel írt kiegészítései is olvashatók. Stone láthatólag a tökéletességre törekszik, ez lemérhető ennek a dokumentumnak a kidolgozottságán is.

Kapzsi Stone

A dokumentumot az Elemi ösztön második része körül folyó per irataihoz csatolták. Stone 14 millió dollárt követelt, amiért évek óta csúszik a forgatás kezdete. A per végül megegyezéssel zárult, a színésznő visszavonta keresetét. Egyes értesülések szerint Stone nemcsak a csinos szőke főhős, Catherine Trammell szerepét kapta meg, de előlegként a perben követelt összeget is.

Neki minden kő

A leltárszerű dokumentumban kikötik, hogy a forgatás helyszínén Stone-nak legyen kikészítve Pilates-felszerelés, legyenek testőrök, és hogy a helyszínen senki sem szivarozhat. A színésznő olyannyira utálja a cigiszagot, hogy kikötötte: bérautóját csak nemdohányzó sofőr vezetheti, emellett kért saját használatra egy nyitott tetejű luxusautót is.

Követelései közt szerepel még három dada, két asszisztens, mobiltelefonok, személyhívó, elnöki lakosztályba illő berendezés, első osztályú utazási repülőjegy (ha nincs külön gép) és egy mesterszakács is. A színésznő a forgatásokon kizárólag luxuskivitelű lakókocsiban hajlandó lakni, melyet a légkondi mellett fűtéssel, ággyal, zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel, videóval, hűtővel, telefonnal, sütővel, kanapéval, hi-fi toronnyal, és mobil faxberendezéssel is felszereltek. Ezen kívül Stone természetesen a teljes ruhatárát és ékszereit magával cipeli egy ládában.