Erős Antónia híradós és Ómolnár Miklós celebpápa adta át szokás szerint a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat. A legjobb színész a magazin olvasói szerint Koltai Róbert és Gregor Bernadett, míg az év internetes sztárja Lola. Az olvasóktól független zsűri színházi teljesítményéért Kerekes Évát és Hirtling Istvánt díjazta.

A Story magazin olvasóinak szavazatai alapján idén is hat kategóriában osztottak Ötcsillag-díjat a lap hagyományos gáláján, amit sokan az év celebpartijának tartanak. Az MTI jelentése szerint az év színésznője Gregor Bernadett. Az év színésze Koltai Róbert, aki beszéde szerint mindig érték és siker között vergődik. Szerinte nem az a fontos, milyen műfajban alkot valaki, a lényeg, hogy teljeset adjon, mert ezt a közönség is megérzi és meghálálja.

Képek a díjátadóról

Ötcsillag-díjjal jutalmazták az év legjobb műsorvezető párosát, Sebestyén Balázst és Vágó Istvánt. Az év zenei produkciója kategóriában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapott díjat, az év tévés produkciója a Csillag születik lett.

A 2007. év leg-leg-leg kategória díját, az Ötcsillag-díjat a Barátok közt kapta, ráadásul harmadszor, a Story olvasóinak jóvoltából. Az év internetes sztárja állítólag Lola.

A győztesekről idén is csillagokat neveznek el az égen, ám több díjazott is kérte, hogy ne az ő neve szerepeljen a csillagon, hanem gyermeke, unokája, vagy édesanyja neve.

A Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta zsűri az olvasók szavazatait semmibe véve a 2007. évi színművésznő kategóriában Kerekes Évát, a színművész kategóriában pedig Hirtling Istvánt díjazta. Mindkét művész örömét fejezte ki, hogy a zsűri értékelte a médiában ritkábban szereplő, "csendesebb" színházi szakmát. Média kategóriában Szántó Dávid műsorvezető, a zenei kategóriában Balogh Kálmán cimbalomművész kapta a Story Érték-díjat.