horoszkóp

Barbra Streisand mindenkivel lefeküdt

2006.03.28. 13:35
Megjárta fél Hollywoodot, az angol királyi családot, valamint a Fehér házat is.

Egy nemrégiben megjelent könyv szerint Barbra Streisand erősen belopta magát az angol királyi család szívébe, viszonya volt ugyanis Károly herceggel, valamint Diana hercegnő szeretőjével, Dodi Fayeddel is. Károly herceg nem egyszer maga is nyilatkozott arról, mennyire szexisnek találja Streisand megjelenését.

Nagy a sor

Barbra Streisand

Richard Anderson, Barbra: The Way She Is című könyve szerint, a színésznő számos más híresség ágyába is befeküdt, többek között Liam Neeson, Warren Beatty, Ryan O'Neal, Steve McQueen, Kris Kristofferson, Jon Voight, Richard Gere, Omar Sharif, Peter Weller, Tommy Smothers és Don Johnson is hálótársa volt. 1963-ban afférja volt Charlie Chaplin fiával, Sydney-vel is, az a kaland azonban csúnya véget ért, Chaplin ugyanis nyilvánosan tett megjegyzést a színésznő orrméretére.

Férjnek is kizárólag színészeket választott a termetes orral rendelkező díva, első férje Elliot Gould, akitől Jason nevű fia is született, most pedig James Brolin hitvese.

Futottak még

Nos aki azt hinné, ezennel ki is fújt Sterisand hódításainak listája, az téved, az énekes néha más szakmák felé is kacsintott, becsúszott például André Agassi is, valamint egy jégkrém birodalom királya, Richard Baskin, a fodrászból mozimugullá lett Jon Peters, valamint egy tévébemondó is. Az ominózus könyv arra is kitért, miért van kitiltva Streisand a Fehér Házból. Az énekesnő már elég régóta nem teheti be a lábát az ez elnöki rezidenciára, Hillary Clinton ugyanis egy reggel arra ment haza, hogy Streisand éppen kimászik a hálószobából, miközben ő haldokló apja mellett virrasztott. A listát elnézve egy dolgot biztosra vehetünk, nem érdemes a nagy orrot átoperáltatni.

A férfiak mellett Streisandnak más hóbortjai is vannak, például állandóan attól retteg, hogy meggyilkolják, mivel nyíltan támogatja Izraelt. A színésznő nem csak paranoiás, de állítólag végtelenül önző és zsugori is. A házán dolgozó munkásokat csak akkor fizette ki, amikor már perrel fenyegetőztek.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft