horoszkóp

Színésznő és műsorvezető lesz Südi Iringó

2006.12.30. 10:56
Annak ellenére, hogy a Szombat esti lázban rendre csak a harmadik helyen végzett, a tévék elkezdtek érdeklődni Südi Iringó iránt. A táncosnő, akit a lapok a "mindig mosolyós" toposszal láttak el, a Cool tévében fog műsort vezetni és a Szeszélyes januári adásában is feltűnik.

Südi "mindig mosolygós" Iringót nemcsak a Cool tévé kérte fel műsorvezetőnek, ő lesz a január 18-i Szeszélyes évszakokból Szeszélyesre rövidült műsor egyik epizódszereplője is. Pécsi Ildikó és Antal Imre partnereként egy csinos szomszéd lányt fog alakítani, akinél elromlott a fűtés.

Akár még Rómeó és Júlia is

A táncosnő a Színes Bulvár Lapnak elmondta, már a Szombat esti lázban annyira jól érezte magát a kamerák előtt, hogy akár egy nagyobb játékfilmben is szívesen szerepet vállalna. Akár még a Rómeó és Júliában is.

Életvidám személyiség

A műsor készítői szerint Iringó színésznőként is nagyon tehetséges: életvidám személyiségnek tartják, aki tele van humorral és ambícióval. A versenytáncosnő a Blikknek úgy nyilatkozott, meghatotta, hogy az általa nagyon tisztelt Antal Imrével állhat együtt a kamerák elé.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft