horoszkóp

Suri Cruise-nak mindent szabad

2007.10.17. 17:18
Tom Cruise és Katie Holmes teljesen átadták magukat a szcientológiának, aminek talán a lányuk örül a legjobban, a vallás előírásait betartva ugyanis igazi elkényeztetett gyerek válhat belőle.

Suri Cruise különleges neveltetése már csecsemőkorában megkezdődött, amikor a szcienológia előírásainak megfelelően árpanyák, kukoricaszirup és tej keverékével etették – írja az Us magazin. L. Ron Hubbard – az egyház alapítója – szerint ez a keverék egészségesebb, mint az anyatej önmagában.

Cruise-ék lányát állandóan szcientológia hívők veszik körül – szülők, barátok és a dadák –, így a kislány úgy tudja magába szívni az egyház tanait, hogy ő maga még nem tud elmenni gyűlésekre. Ráadásul Tom Cruise nem is szereti más emberek társaságát. „Tom nem szereti, ha olyan emberekkel hozzák kapcsolatba, akik nem szcientológusok” – mondja a család egyik ismerőse az Usnak.

Az egyház egykori tagja elmondta az Usnak, hogy a szcientológiában a gyerekeket nem feddik meg, hanem elmagyarázzák neki, hogy miért nem megfelelő egy rossz viselkedésforma. „Az, hogy egy szülő aztán, hogy neveli az már az ő dolga” – mondja a lapnak az egyház egyik képviselője.

A pár egyik barátja szerint ez így néz ki a valóságban: „Suri nagyjából azt csinálja, amit akar, és akkor, amikor akarja. Ha elkezd hisztizni a lefekvéskor, akkor hagyják neki, hogy tovább fennmaradjon. Ha a fürdésnél sírni kezd, akkor sétálnak vele egyet. Ha nem tetszik neki az étel, amit kap, akkor megkérdezik tőle, hogy mit enne. Mindig meg akarnak neki felelni”.

Az Us magazin szerint tehát leginkább olyanok, mint bármilyen szülő, függetlenül attól, hogy mi a vallásuk.