horoszkóp

Penelope Cruz már látta Cruise lányát

2006.08.04. 16:17
Penelope Cruz elismerőleg nyilatkozott Almodovarról és expasija, Tom Cruise lányáról, Suriról is, akit ő már ezek szerint látott.

A színésznő új filmjének a Volvernek bemutatóján tért ki arra az apróságra, hogy ő már látta Tom Cruise és Katie Holmes szerelmének gyümölcsét. Cruz három évig járt Cruise-zal, mielőtt 2004-ben szakítottak, így ő már csak nyilván tudja, hogy is van ez. A színésznő megállapítása szerint a gyerek jól van.

Gyönyörű gyerek, fantasztikus rendező

"Találkoztam vele és igazán gyönyörű gyerek" - ecseteli az itv internetes oldal Cruz szavait. - "Talán a legszebb kisbaba, akit valaha láttam. Ők most borzasztó boldogok, és mindent zseniálisan intéznek."

A színésznő persze rendezőjét se felejtette el megdicsérni: azt állítja Almodovar élete filmszerepét adta neki, amikor őt választotta a feleség és anya szerepére az 1950-es Sophia Loren film remake-jének adaptációjában.

Azzal hogy Cruz is közölte: már volt szerencséje Surihoz, körülbelül kettőre gyarapodott azoknak a száma, akik látták az áprilisban született gyereket. A kis Suriról az első nyilatkozó, a Férjek Gyöngyéből ismert Leah Remini július vége felé kezdett el arról beszélni, hogy látta az akkor három hónapos kislányt, aki, mit tesz isten, egy igazi sugárzó csecsemő. "Pont úgy néz ki, mint az apukája és az anyukája" - elégítette ki a kételkedőket Remini, aki persze szintén szcientológus.

Átvertek?

Azelőtt mindenféle pletykák terjengtek arról, hogy mi is van ezzel a Cruise-babával. Volt arról szó, hogy nincs is, akkor a szülők pánikjukban mindenféle születési anyakönyvi kivonattal kezdtek dobálózni, de valójában csak az lehet, hogy a világ legbefolyásosabb színésze még Marsi-Palikéknál is jobban bánik a sajtóval és az információval.

A szcientológia ellenzői persze a vallás különcségeivel magyarázzák, hogy miért nem lehet látni a kis Surit, de az is egy érv, hogy nem kaptak a fotókért annyit, mint a Jolie-Pitt páros. Mások szerint a gyerek egyáltalán nem is létezik.