horoszkóp

Schwarzenegger elégeti gyermekei ruháit

2005.04.12. 14:12
A rendmániás kormányzó gyakran elégeti gyermekei piszkos ruháit, ha nem viszik ki a szennyesbe.

A Terminátor főszereplője kínosan ügyel arra, hogy rend és tisztaság legyen körülötte, és túlságosan sokat foglalkozik azzal, hogy gyermekeivel betartassa az otthoni rendszabályokat. Ha például a gyerekek nem mossák ki saját ruháikat, akkor megtiltja nekik, hogy meglátogassák Santa Monica-i barátaikat.

Az asszony kipakol

Schwarzenegger Felesége, Maria Shriver nem érti miért veszi ennyire komolyan a szennyesek ügyét. "Azt szoktam neki mondani: "Arnoldom, te egy egész államot tartasz kézben, a szennyessel igazán nem kéne foglalkoznod!""- mondta el a negyvennyolc éves feleség Oprah Winfrey beszélgetőműsorában. "Néha felhív a kormányzói hivatalból, és megkérdezi, hogy a gyerekek kivitték-e a szennyesüket. Van, hogy figyelmezteti őket, hogy mire hazaér, ne legyen tele a lakás mosatlan ruhákkal, mert nem lesz játszás" - teszi hozzá Schwarzenegger felesége.

Azt is elmondta, hogy Arnold Schwarzenegger néha körbejárja a házat, és összeszedi a koszos ruhákat, és vagy elégeti őket vagy elrejti, hogy a gyerekek ne találják meg őket. "Rettentő komolyan veszi ezt a szennyestémát, és sokszor halálra rémiszt vele még engem is" - teregeti ki a szennyest az asszony.

Energiatakarékos is

De Schwarzenegger nem csak a koszos ruhák útját figyeli árgus szemekkel, hanem az energiatakarékosság is fontos szempont a háza táján. "Ha nem kapcsoljuk le magunk után a villanyt, másnapra kicsavarja a villanykörtét. Azt mondja azért teszi, mert a Földön apadnak az energiaforrások, és a gyerekek kicsit sem becsülik meg az energiát" - számol be az ötvenhat éves kormányzó felesége. Maria Shriver sem volt ekkora poroszos fegyelemhez szoktatva, ezért állítólag a gyerekektől kellett megtanulnia, hogy hogyan kell a ruhákat mosni.

A házaspárnak négy gyermeke van: a tizenhat éves Katherine, a tizenhárom éves Christina, a tizenegy éves Patrick és a legkisebb fiuk, Christopher hét éves. Christina a The Sun bulvárlapnak elmondta: "Saját magunknak kell bevetni az ágyunkat, nekünk kell kivasalni a függönyt, a lepedőt, és mi mossuk a saját ruháinkat. Nem értem, miért, mert a barátaimnál mindezt a házvezetőnő csinálja."