Schwarzenegger kigyógyult a nőkből

2004.12.01. 13:34
Mióta Kalifornia kormányzója lett, Arnold Schwarzenegger ellen 16 ízben emeltek szexuális zaklatási vádat különböző hölgyek. A politikus most azt állítja: kigyógyult a nőkkel szembeni illetlen viselkedésből, mióta elvégzett egy tanfolyamot.
Arnold Schwarzenegger ellen politikai karrierje kezdete óta 16 szexuális zaklatási vád érkezett. Kalifornia kormányzója mindvégig tagadta a vádakat, de annyit most elismert, hogy "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél".

A színészből politikussá lett Terminátor végül úgy oldotta meg a problémát, hogy jelentkezett egy illedelmes viselkedésre tanító tanfolyamra, és azt állítja, ez segített. "Megtanultam a leckét. Már tudom, mit lehet és mit nem lehet mondani egy nőnek" - állítja az 57 éves egykori színész a Vanity Fairnek adott interjújában. "Most már biztos például, hogy senki ruháját nem fogom megdícsérni, mert arra csak ráfázhatok."

Egy politikus, aki nem csak beszél

A feljelentők azonban nem csak a kormányzó szóbeli megjegyzéseit kifogásolták: állításuk szerint Schwarzenegger előszeretettel tapogatózott is az őt érdeklő testtájakon. Az áprilisi választási kampány alatt befutott vádakat később nem sikerült bizonyítani, de az ex-színész házasságának nem tett jót ez az időszak.

A színész 49 éves felesége - és Arnie négy gyermekének édesanyja -, Maria Shriver szerint a feljelentéseket hallani "borzasztó és fájdalmas érzés volt". A feleség azonban végig kitartott férje mellett: "Ennyi év után még mindig együtt vagyunk, szeretjük és izgalmasnak tartjuk egymást. Sokat dolgoztam a kapcsolatunkon, és megérte."