horoszkóp

Sváby tényleg alacsony és úgy viselkedik, mint egy vásott kölök?

2007.07.03. 09:30
Sváby András igazából olyan, mint egy sajtkukac, és nem bírja a hosszú hivatalos rendezvényeket - rántja le a leplet egy feljelentőnk a TV2 népszerű riporteréről. Vajon igaz-e a megdöbbentő hír?

Ennek próbáltunk utána járni, több-kevesebb sikerrel. Egy szemfüles feljelentőnk a Dunaújvárosi Főiskola diplomaátadó ünnepélyén látta Sváby Andrást, a népszerű tévés személyiséget, amiben még nincs semmi misztikus, ugyanis ő a kommunikációs szak igazgatója. Feljelentőnk észrevétele szerint azonban "jóval alacsonyabb, mint ahogyan a Naplóban látható, és rendkívül rossz a testtartása is." Sváby saját bevallása szerint 186 cm, ami alapján ugyan nem tekinthető alacsonyabbnak, de ha ilyen magassággal is mélynövésűnek tűnik, akkor valószínűleg tényleg rendkívül rossz lehet a tartása.

Azonban az a - diplomaosztó szempontjából kevéssé jelentős - tény, hogy milyen szögben görbül Sváby gerince, nem is foglalkoztatta tovább feljelentőnket, rátért a lényegre: "igazából ez a legkisebb probléma a dologban. A probléma az, hogy a tanári karban ő volt az, aki a legfegyelmezetlenebbül viselkedett. A himnusz alatt pofákat vágott, a diplomák osztása közben beszélgetett a szomszédjaival. Közben többször elhagyta a helyét, odament a többi tanárhoz beszélgetni, szemmel láthatóan unta az egész dolgot. A tanárok kivonulása szervezetten történt, viszont a mi Andrisunk ezt is felborította. Kedves András, nem kellene egy kicsit tanulni az idősebb kollégáktól? Csalódott voltam Önnel kapcsolatban, és sajnos rajtam kívül másnak is ez volt a véleménye a körülettem ülő társaságból. Mégiscsak Ön a kommunikációs szak igazgatója, és szerintem ehhez hozzátartozik a normális viselkedés is, hiszen ezt Ön tanítja is."

Sváby András a Velvetnek elmondta, hogy ha a feljelentő ekként látja, biztos így volt, de ő nem érezte, hogy ez így történt volna.