Hilary Swank férje függősége miatt vált el

2006.07.06. 10:57
Azt ugyan nem árulta el a színésznő, hogy pontosan mire is volt ráállva férje, de azt igen, hogy emiatt távolodtak el egymástól.

Hilary Swank és Chad Lowe házassága a férj függősége miatt romlott meg, árulta el az Oscar-díjas színésznő egy a Vanity Fair magazinnal készített interjúban. Swank ugyan nem említette meg, hogy pontosan milyen függőségről is van szó, annyit azonban elárult, hogy évekig fogalma sem volt arról, hogy férje milyen problémákkal küzd.

Hilary Swank

Nem a karrier miatt szakítottak

"Tudtam, hogy történik valami, de nem tudtam pontosan, hogy mitől érzem azt, hogy változik a kapcsolatunk" - árulta el a színésznő a lapnak, majd azt is hozzátette, hogy férje egy ideje tiszta. Swank szerint igazán az bántotta, hogy férje nem mesélte el neki, hogy min megy keresztül. "Amikor rájöttem, nagyon meg voltam döbbenve, hogy valamit eltitkol előlem. Közben pedig azt gondoltam, hogy akkor végre megvan az oka annak, hogy miért érzem úgy, hogy távolodunk egymástól. Ettől a pillanattól elkezdtem a kapcsolatunk mélyére nézni, és akkor éreztem, hogy itt valami nagyon nem stimmel". Hilary Swank azt is hozzátette, férje jelenleg tiszta és minden elkövet, hogy tiszta is maradjon.

Swank állítása teljesen ellentmond az eddigi feltételezéseknek, mely szerint nyolc év házasság után azért szakítottak volna, mert ő befutott, férje pedig nem. "Chad mindig mindenben támogatott, és azt gondolom, hogy a legőszintébb módon büszke arra, hogy ekkora sikereket értem el. Lehet, hogy volt benne frusztráció, hogy neki nem jutott ennyi lehetőség a saját karrierjében, azt azonban semmiképp nem mondanám, hogy emiatt romlott volna meg a viszonyunk" - mondta, majd hozzátette azt is, hogy nem néz vissza és keresgéli a hibákat, mert az teljesen értelmetlen volna.

Megállt az idő

A pár 1992-ben, egy bulin ismerkedett meg a Hollywood Athletic Clubban. Mindkettőjük szerint szerelem volt első látásra. "Elmentem Leonardo di Caprióval bulizni és Chad is ott volt. Megláttam a terem közepén és tudtam, hogy ő az" - mesélte akkoriban Swank, aki szerint az egész olyan volt, mint amikor megáll az idő. A pár januárban jelentette be, hogy elválnak.