horoszkóp

Hilary Swank és Chad Lowe szakítottak

2006.01.11. 09:54
Megint egy boldog hollywoodi párral kevesebb, Chad Lowe és Hilary Swank különmentek.

Nyolc év után szétment a Hollywood híres színészpárosa Hilary Swank és Chad Lowe, írja a Female First. A szakítás okai egyelőre ismeretlenek, sokan azonban a színésznő hatalmas sikerét látják a problémák mögött.

Megállt az idő

Hilary Swank és Chad Lowe

A pár 1992-ben, egy bulin ismerkedett meg a Hollywood Athletic Clubban. Mindkettőjük szerint szerelem volt első látásra."Elmentem Leonardo di Caprióval bulizni és Chad is ott volt. Megláttam a terem közepén és tudtam, hogy ő az" - mesélte akkoriban Swank, aki szerint az egész olyan volt, mint amikor megáll az idő.

Két Oscar-díj

A szinte teljesen ismeretlen, a nézők számára kizárólag tinédzsersorozatokból derengő színésznő váratlanul Oscar-díjat kapott a Fiúk nem sírnak című film főszerepéért, 2000-ben és ezzel végérvényesen berobbant a köztudatba. A törékeny Swank egyik pillanatról a másikra a legkeresettebb színésznők egyike lett, filmet film után forgatott, majd tavaly egy második Oscart is bezsebelt a Millió dolláros bébiben való alakításáért.

Egyesek Swank hirtelen felfelé ívelő karrierjét okolják a házassági problémákért. A tavalyi Oscar-díj átadás után egyre hangosabbak lettek azok a pletykák, amelyek Chad Lowe megfelelési kényszerét és saját kudarc érzetét látták a válság mögött. "Nem tudott mit kezdeni felesége hatalmas sikerével. Még pszichiáterhez is járt, hogy megoldja a problémáit, de úgy tűnik nem ment", avatta be az újságot a pár egyik ismerőse.

Még papagájt is vettek

Pedig a kapcsolat igazán szépen alakult. Két évvel ezelőtt a pár még gyereket akart. "Még papagájokat is vettünk, egy fiút és egy lányt, hogy azokon gyakorolhassuk, hogy milyen felelősségteljes szülőnek lenni, " mesélték akkor lelkesen.

A pár egyelőre semmilyen hivatalos lépést nem tett, hogy házasságukat felbontsa. Szóvivőik szerint azért, mert még reménykednek abban, hogy minden rendbe jön.