horoszkóp

Patrick Swayze jól reagál a kezelésekre

2008.04.09. 14:25
Kapcsolódók (1)
Az orvosai szerint Patrick Swayze szervezete nagyon jól reagál a kezelésekre. A színész és felesége szerint ez annak a hatalmas lelki támogatásnak is köszönhető, amit a rajongóktól kaptak. Patrick Swayze hasnyálmirigy-rákját egy új gyógyszerrel is kezelik, ami megakadályozza a tumor vérellátását, valamint elképzelhető, hogy egy speciális, eddig nem sokat használt, robottal végrehajtott műtétnek is aláveti magát.

„Patrick Swayze továbbra is jól reagál a hasnyálmirigy-rák kezelésére. A kiváló eredmények miatt továbbra is ugyanezt a kezelést fogja itt kapni a Stanfordon" - mondta el a People-nek Swayze orvosa, George Fisher.

Swayze-t kemoterápiával és egy speciális új gyógyszerrel, Vatalanibbel kezelik, ami a tumor vérellátását akadályozza meg.

„Lenyűgöz és hálásak vagyunk azért, hogy Patrick ilyen jól reagál a kezelésekre. Nem tudunk segíteni, de érezzük, hogy az a sok ima, meditáció és pozitív gondolat, amit az emberektől kaptunk segített. Köszönjük" - nyilatkozta a házaspár a People magazinnak.

Patrick Swayze és felesége

A házaspár és az orvosok tegnap erősítették meg hivatalosan, hogy Swayze, amennyire lehet, jobban van, de a színész egyik barátja, Forest Whitaker már néhány napja jó hírekkel szolgált.

Whitaker kétszer dolgozott együtt Swayze-vel, és a hétvégén az Entertainment Tonight műsorban azt mondta, úgy tudja Swayze jobban van.

Az Entertainmentwise információi szerint Swayze mindent megtesz, hogy állapota javuljon, a Stanford egyetem professzorainak kezelésén felül egy kísérleti stádiumban lévő műtétet is vállalna.

A Cyber Kés névre keresztelt beavatkozás során egy számítógép vezérelte robotkar nagy sugárzást lő közvetlenül a rákos területre. A People forrásai szerint az operációt az orvosok nem támogatják egységesen, de Swayze minden eszközt megragad, hogy javítson állapotán.

Patrick Swayze-t a Ghost és a Dirty Dancing sztárját még az év elején diagnosztizálták hasnyálmirigy-rákkal, a színész nagyjából egy hónapja hozta nyilvánosságra betegségét.