horoszkóp

Kim Cattrall falja a pasikat

2005.01.10. 11:42
A 48 éves Kim Cattrall két éve vált el harmadik férjétől, és azóta teljesen megbokrosodott: a Szex és New York-ban játszott Samanthához hasonlóan falja a fiatal pasikat. Tapasztalatait ráadásul könyvben is megosztja nőtársaival.

Kim Cattrall, aki a Szex és New York című sorozatban a céltudatosan és gátlástalanul pasizó üzletasszony, Samantha karakterét alakította, egyre jobban hasonlít szerepéhez: jelenleg szingli, és nem veti meg a futó kalandokat, valamint a fiatalabb fiúkat. A színésznő azt állítja, szerette ezt a szerepet játszani, és nagyon tetszett neki, ahogy Samantha minden pasit kipróbált, aki megtetszett neki.

Belehúzott

Kim Cattrall
Kim Cattrall
A 48 éves Cattrall két évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől, és most úgy érzi, esze ágában sincs lekötni magát: "A húszas és harmincas éveimben csak monogám kapcsolataim voltak. Most már itt az ideje, hogy egy kicsit kiélvezzem a lehetőségeimet." A színésznő azt is elismerte, hogy ebben nem a korabeli férfiakra számít, sokkal inkább a fiatalabbakra: szerinte ők sokkal inkább megfelelnek az ő igényeinek az ágyban: "Úgy vettem észre, hogy amikor ágyba bújunk, egyszerűen nem mindenki tudja felvenni velem az iramot - de ez csak az ő bajuk. Jobb, ha csak a bátrak próbálkoznak!"

Mintha kicserélték volna

A színésznő szerint mióta felfedezte önnön gátlástalan énjét, maga a szex is sokkal élvezetesebb számára. Tapasztalatait könyvben meg is osztotta nőtársaival "A női orgazmus művészete" címmel; a vállalkozás érdekessége, hogy a mű megírásában legutóbbi exférje, Mark Levinson segítette. Cattrall úgy érezte, fontos megosztania nőtársaival, hogy magát is meglepte az az élvezetes változás, ami negyvenéves kora után történt vele: "Addig nem gondoltam, hogy különösebben szex-orientált volnék - bár általában mindenki igyekszik ezt sugallni magáról, én csak ritkán tapasztaltam. Azért akartam megírni ezt a könyvet, mert valami megváltozott bennem."

Ennek megfelelően Cattrall válása óta csak rövidebb kapcsolatokba bocsátkozott, és saját bevallása szerint jelenleg is két férfival találkozgat. "Ez mindenkinek nagyon kényelmes így" - állítja a színésznő, aki azt is elárulta: "Tudományos tény, hogy a nők negyvenéves korukban érik el szexualitásuk csúcsát - nos, örömmel közölhetem: ez így van!"