Szalontai Szilvia utoljára vetkőzött

dns
2004.10.01. 09:44
A Playboy évek óta próbálta meggyőzni a Syl néven feltűnt énekesnő-modellt, hogy álljon az optika elé, de Szalontai Szilvia nem akart vetkőzni. Végül mégis beadta a derekát, de azt is leszögezte: soha többé nem teszi.
Ötször visszautasította

Kattintson a nagyításhoz!
Kattintson a nagyításhoz!
"Az elmúlt években legalább ötször megkeresett már a Playboy, de mindig visszautasítottam az ajánlatukat. Végül most kötélnek álltam" - mondta az egykori modell, Szalontai Szilvia, akinek aktsorozata a lap legújabb számában látható.

A Syl néven is ismert énekesnő elmondta, hogy két okból vállalta végül mégis a fotózást. Egyrészt azért, mert a magazin új főszerkesztője, Radnai Péter kereste meg, akivel korábban együtt dolgozott az RTL Klubban; másrészt pedig azért, mert a volt kolléga lehetővé tette, hogy Szilvi az állandó stábjával fotózzon.

Saját stáb és fólia

"Nem vállaltam volna el a munkát, ha más készítette volna a hajam, a sminkem, vagy a fotókat, mint akiket megszoktam, és tisztelek. Makacs vagyok. Ezúttal azért is volt nagy szükségem rájuk, mert bizalmas légkörben könnyebben feloldódom" - mondta az egykori tévés műsorvezető. Hozzátette: a fotózás helyszínéül szolgáló étterem ablakait lefóliáztatta, hogy a járókelők ne kíváncsiskodjanak. Ezen kívül meghatározta, kik vehetnek egyáltalán részt a fotózáson.

"Ezután már csak el kellett engednem magam. Magammal vittem a kedvenc előadóim, Beyonce, Justin Timberlake, és Usher lemezeit. A zenéjük segített ellazulni. Fárasztó két napra emlékszem. Reggel négykor keltem, ötkor már a sminkben ültem. Délután egyig fotózhattunk, utána nyitott az étterem"- mondta lapunknak Syl.

Szalontai Szilvia elmondta, a helyszín és a fotózás témájának kiválasztásában is ő döntött végül. Eleinte több jelenetben is gondolkozott. Ezek közt visszatérő motívum volt a luxuskörnyezet, amely mellett le is tette a garast. A színek közt a pirosat és az aranyat említette, amelynek hatására cikkírónknak azonnal a Moulin Rouge ugrott be - a jellegzetes színpárosításon kívül talán azért is, mert Szalontai a mulató kreatív igazgatójaként dolgozik.

Barokk bujaság

Kattintson a nagyításhoz!
Kattintson a nagyításhoz!
"Igaz ugyan, hogy jelenleg a Moulin Rouge kreatív igazgatójaként dolgozom, de a képek, amelyek bevillantak az aktfotózáshoz, nem innen származnak. Egy sorozatban szívesen megidézném a fülledten érzéki barokk kort. Gyönyörűek voltak a nők akkoriban. Szoros fűzőjükből kibuggyantak a telt idomaik" - mondta Szalontai Szilvia, de újságírónk Peter Paul Rubens munkásságára hivatkozva kételkedett abban, hogy az akkori idol manapság is megállná a helyét. A kreatív igazgató azonban szintén nem pontosan erre gondolt: "Állítom, nőnek még nem állt jól a rizsporos paróka, és már nem az a fajta nő az ideál, aki akkor volt. A barokk erotikát én a modern kor ízlésével, és a XXI. század nőtípusával hoznám össze, ha újra a gép elé állnék. Azt azonban elmondhatom, többé nem vállalok aktot. Kihívás volt, büszke vagyok rá, hogy vállaltam. De többre nincs szükségem."