horoszkóp

Bódi Sylvi megoperáltatta a szemét

2006.01.13. 11:09
Miután megműtötték Bódi Sylvi szemét, kiderült, ő valójában szemüveges volt. A modell látását lézeres műtéttel korrigálták, amelyet korábban testvére is vállalt. A playmate ennél több beavatkozásra nem szánná el magát.

Bár fotóin pucér szemmel látható, Bódi Sylvi már régóta szemüveget hordott. A modellnek eddig két és feles lencsével korrigálták a látását, a napokban azonban elszánta magát egy lézeres szemműtétre. A modell a Blikknek elmondta, a műtét után egy napig védőszemüveget kell hordania, amelyet egy héten át alváshoz is viselnie kell, nehogy álmában a szemébe kapjon.

Nem sminkelhet

A playmate elmondta, egy hétig nem tud sminkelni, ezért a fotózásokat is ehhez kell igazítania. Bódi Sylvi azonban úgy tartja, ezen a kis kellemetlenségen hamar túl lesz, és végre minden stimmelni fog vele.

A modell lapunknak korábban arról beszélt, nemcsak dioptriás lencsét viselt, hanem egy speciális kontaktlencsét is gyakran hord, amelyik kiemeli a szemének színét. Ezért olyan élénkzöld a szeme.

A Blikknek a modell a beavatkozásról is beszélt. Elmondta, mivel nem "félős csajszi", jól viselte, hogy a szemében turkálnak. Hozzátette, testvére szemét is ugyanezzel az eljárással műtötték meg korábban, és látása azóta olyan éles, hogy az már ijesztő.

Bódi Sylvie egyéb beavatkozásra nem szívesen szánná el magát, lapunknak korábban arról beszél, a külsejét tökéletesítő esztétikai műtéteket elvből elutasítja.