A Való Világ első szériájának győztese, Mészáros Szabolcs már nem titkolja, hogy kedvese terhes. A leendő apa az MSZP-nek kampányol: szórólapokat és golyóstollakat osztogat, mivel szívügyének tekinti az EU-csatlakozást.
A Való Világ első szériájának győztese, Mészáros Szabolcs apa lesz - írja a Színes Mai Lap. A valóságshow egykori sztárja mostanáig megpróbálta titokban tartani az örömhírt, mert nem akarta, hogy kedvesének nyugalmát bármi megzavarja. "Már tizenhat hetes a kicsi. Hamarosan kiderülhet, hogy milyen nemű. Az ultrahangos vizsgálatok szerint egészséges, és ez a legfontosabb. A nevén egyelőre még nem gondolkodtunk" - mesélte Szabolcs a lapnak.

Eladta a villát

Az egykori villalakó nemrég eladta a Való Világon nyert lakást, és párjával most egy nagyobb otthont keres, ahol külön szobája lehet a gyereknek is. Menyasszonya, Zita elmondása szerint jól viseli a terhességet, jómaga pedig kimondhatatlanul boldog. "Úgy érzem, hogy a kicsi eddigi életem legszebb ajándéka" - lelkendezett.

Kampányoló apuka

Mint már korábban az Index megírta, VV-Szabolcs részt vesz az MSZP EU-kampányában. A Magyar Nemzet Online szerint az egykori villalakó az Európai Uniót népszerűsítő és a választási részvételre buzdító szórólapokat és reklámtollakat osztogatott a főváros XIV. kerületében. Szabolcs 1998 óta tagja az MSZP-nek, az Index kérdésére elmondta, hogy már tévés szereplése előtt is részt vett aktivistaként a párt kampányaiban.

"Nem, mint a Való Világ győzte, hanem mint egy egyszerű párttag veszek részt az MSZP kampányában. Fontosnak tartom, hogy minél többen menjenek el szavazni, mivel szívügyemnek tekintem az EU-csatlakozást" - mondta el Szabolcs, aki hozzátette: az RTL Klubbal december óta nem áll szerződéses viszonyban, így már nem kell egyeztetnie a csatornával nyilvános szerepléseit.