A szétplasztikázott Geronazzo Mária szexuális szolgáltatásait hirdette egy internetes oldalon, amit nem tagad, de állítása szerint nem volt prostituált, csak ajándékot fogadott el a vendégeitől. A kétgyermekes anyuka nem szégyelli a múltját, hiszen csak élményanyagot gyűjtött.

Az ötször feltöltött szájú nőt, Geronazzo Máriát, az Esti Frizbi forgatásán szembesítették egy három-négy évvel ezelőtt feladott szexhirdetésével, ami arra engedett következtetni, hogy a hölgy pénzért hajlandó volt a férfiak kedvében járni. Geronazzo nem tagadta, hogy valóban az ő adatlapja szerepel az említett internetes oldalon, de visszautasított, hogy ma is aktívan szerepelne, amit oldalának fórumán, még 2006-ban tett bejegyzése is igazol

Klikk!

Geronazzo Mária tényleg nem volt valami finnyás. Vállalt például pisiszexet, de úgy, hogy csak ő pisilt, és nem volt ellenére, hogy óvszer nélkül végigszopjon valakit, ami viszont nem éppen a biztonságos szex csúcsa. Szintén nem zárta ki, hogy két férfival, vagy egy párral szexeljen, és más egyebet sem.

A magát őszintének tartó asszony tagadta, hogy prostituált lett volna, mert az ő megfogalmazása szerint csak élményanyagot gyűjtött. "A férfiaktól ajándékot kaptam cserébe. Csak ki akartam próbálni magam, hiszen erről szól az élet" - mondta a meg sem szeppent kétgyermekes anyuka, miután Hajdú Péter többször idézett a hirdetésben vállaltakból.

Geronazzo Lulu a szexpartnerkereső oldalán

A kollagéngazda védőbeszédében azt is megemlítette, hogy több “kuncsaftjával” máig tartja a kapcsolatot, mert a barátai körét gazdagítják. Geronazzo Mária nemrég azzal került a magyar köztudatba, hogy megírta élete történetét, Egy nagyszájú nő élete címmel, ami azért is érdekes, mert beszámol szexuális és erotikus kalandjairól is. Az eddig pályafutását színesnek és érdekesnek ítélő asszony szerint a könyve erőt is tud adni azoknak, akik nehezen tudják magukat összeszedni, ha újra kell kezdeniük az életüket.