Forgács Rezső Anettka előtti felesége Szalay Katalin úgy döntött, bírósághoz fordul, mert megelégelte, hogy Anettka valótlanságokat terjeszt róla. Szalay azt mondja, sosem kérte Anettkát arra, hogy fizesse Forgáccsal közös lányának, Eperkének a tartásdíját, sőt Anettka ajánlkozott a segítséggel.

Szalay Katalin perindításával új fejezet kezdődhet Anettka férje halála után indított médiakampányában. Eddig csak Anettka szórta tele a világot a gyerektartásról és a Norbi kajáról szóló történetekkel, de most előállt Forgács Rezső – Anettka volt férje – exfelesége Szalay Katalin, aki azt mondja, Anettka állításaival szemben egyáltalán nem követel semmiféle gyerektartást – tudtuk meg a Borsból. „Még nem is volt hagyatéki eljárás, még nincs mit támadni. Vagyis hazugság, amiért a bíróságon veszek elégtételt, már fel is kerestem jogi tanácsadókat” – nyilatkozta a lapnak Szalay.

Anettka

A nő azt mondja, semmit sem akar Anettkától csak azt, hogy ne terjesszen róla hazugságokat. Szalay szerint abszurd Anettka állítása, főleg úgy, hogy a nő azt állítja, a Budapest TV állócsillaga maga ajánlkozott, hogy majd segíti, támogatja Rezső Eperke nevű lányát.

Az anya akkor döntött a jogi lépések mellett, amikor Anettka azt mondta, majd Norbi kajával támogatja Eperkét, utalva ezzel arra, hogy a lány jó húsban van. Szalay nem érti, Anettka honnan veszi a bátorságot ehhez.

Anettka a lapnak nem akarta kommentálni a fejleményeket.