Schobert Norbi és Béres Alexandra ősszel egy valóságshow-ban csapnak össze. Norbi szerint a személyiség, Alexandra szerint pedig a módszer lesz, ami meggyőzi majd a nézőket. Kérdezze a versenyről a Súlykontrollról Béres Alexandrát!

A tervek szerint októberben indul az a valóságshow, melyben Schobert Norbert és Béres Alexandra méri össze erejét és módszerét. Mindkettjüknek egy hat fős csapatot kell majd lefogyasztaniuk. Hetente lesz mérlegelés, ami után a kevesebbet fogyó csapatnak kell kiszavazni valakit maguk közül. A csapattagok nem csak saját edzőjük táplálékát fogyaszthatják, hanem, ha szimpatikusabbnak találják az ellentábor étkeit, ehetnek abból is.

Megkerestük a két "sztáredzőt" hogy elmondják mit várnak a műsortól és hogyan készülnek rá. Mindketten nagyon örülnek a lehetőségnek, de azt mondták, hogy nincs külön felkészülé, hiszen a hétköznapjaik is arról szólnak, hogy túlsúlyos embereket fogyasszanak. Norbi hozzátette, hogy ha most ledobnák egy sivatag közepére hat kövér emberrel együtt, akkor ott is le tudná fogyasztani őket. Alexandra arról beszélt, hogy nem szeretné, ha ők lennének a főszereplői a műsornak. "Itt nem mi fogunk nyerni vagy veszíteni, hanem az a tizenkét ember aki beköltözik. Igyekezni fogok, hogy a műsor ne elsősorban rólunk szóljon, hanem sokkal inkább a résztvevőkről. Ez az ő harcuk, az edző csak eszköz a fogyáshoz."- magyarázta Alexandra.

Norbi azon a véleményen volt, hogy jót fog tenni az országnak, ha végre főműsoridőben kapnak ösztönzést a nézők a sportolásra és az egészséges táplálkozásra. Azt is elmondta, hogy ez nem a két módszer versenye lesz, az lesz az eredményesebb, aki jobban tud bánni az emberekkel. "Az emberek a személyiség alapján fogják eldönteni, hogy melyik oldalra állnak." Erről Alexandra másképpen vélekedett, szerinte a nézők szemében a módszer lesz a legfontosabb szempont és csak ezután fogják figyelembe venni a tréner személyiségét.

Amikor Norbitól az esélyeket kérdeztük, úgy vélekedett: "Nem az a lényeg, hogy ki nyer. Egyelőre az én módszerem a sikeresebb, több követőm van, mint Szandinak, ezért nem nekem kell bizonyítanom. Bár azt be kell valljam, hogy helyzeti előnyöm elsősorban abból származik, hogy az Update-módszer sokkal előbb debütált, mint a Súlykontroll. Mióta Alexandra megalkotta új étkezési programját, azóta többet és keményebben dolgozom, hogy megvédjem piacvezető pozíciómat."

Béres Alexandra kedden 11-től a Velvet Törzsasztalanának vendége. Kérdezze a versenyről és a Súlykontrollról az illetékest.