horoszkóp

Szellő István újra exbarátnőjével jár

2006.06.15. 09:22
Újabb érdekes fordulat történt Szellő István magánéletében. Noha új táncos barátnője miatt nemrég szakított előző stewardess barátnőjével, most újra az ex-szel jár.

A Színes Bulvár Lap úgy tudja, Szellő István korábbi barátnője, Naim Renáta visszafogadta a tévést, szemet hunyva Kósik "Toplesstáncosnő" Viktóriával folytatott románca fölött.

A tánc miatt szakított

A 19 éves táncosnőről annyit lehet tudni, hogy hét éve táncol, az elmúlt években egy országos bajnokságot és ifjúsági bajnokságot nyert. A műsor kezdetéig szakmai tudását a Váci utcában található Flashdance éjszakai klubban is kamatoztatta toplesstáncosként.

A műsorbeli partnerével, a tavaly elvált Szellő Istvánnal a Szombat esti láz forgatásán melegedet össze, aminek hatására a híradós elhagyta a légiutas-kísérőként dolgozó barátnőjét.

Meg volt írva a csillagokban

Nemrég Naim Renáta még szomorúan ecsetelte a lapnak, hogy munkájából adódóan gyakran van távol, így nem tudott részt venni a táncverseny forgatásán, ahol a románc megfogant. Akkor még beletörődően jegyezte meg, hogy a szakítás meg volt írva nekik a csillagokban, továbbá, hogy egy harmadik személy megjelenése egyértelműen jelzi, ha valami nem működik egy kapcsolatban.

Újra együtt

Egy másik légiutas-kísérő most azonban arról biztosította a bulvárlapot, hogy Naim Renáta ismét boldog, mert hosszú gondolkodás után visszafogadta megtévedt barátját. Szellő István nem kívánta kommentálni az estet, mert úgy gondolja, magánélete a nyilvánosság előtt tabu.