horoszkóp

Frissült a világ száz legszexisebb nőjének listája

2006.04.28. 10:51
Kétmillió férfi nyilván nem tévedett, amikor a "100 legszexisebb nő" választás során Keira Knightley-ra szavazott. A brit színésznő számos amerikai kolleganőjét szorította maga mögé.

Keira Knightley sok honfitársa számára a világ legszebb nője - jóval szebb, mint Hollywood kis üdvöskéi: Halle Berry, Cameron Diaz vagy Kate Moss. A 21 éves Keira Knightley-t az FHM magazin "100 Sexiest Women in the World" című körkérdése eredményeképp választották világszépének. A szavazásnak közel kétmillió olvasó vett részt.

Scarlett Johansson második, Angelina Jolie negyedik

Nézze meg képeinket!

Az amerikai Scarlett Johansson egy kenti grófságból származó modellt, egy bizonyos Keely Hazelt beelőzve került a második helyre. A negyedik Angelina "Hol is szüljek?" Jolie lett, aki éppen csak lehagyta a tavalyi győztest, Kelly Brookot, aki modell és 26 éves.

A filmnek köszönheti

Keira Knightley alighanem a Büszkeség és balítélet című filmnek köszönheti előkelő helyezését. Tavaly - a film megjelenése előtt - ugyanis még csak a 18. helyen végzett a körkérdésben. Nem kevés sztárnak kellett megelégednie a top tízen kívüli helyezéssel: Halle Berry például a 17. helyen landolt, Charlize Theron 26. lett, Cameron Diaz pedig csak 76.

A született feleségek is a százban vannak

Eva Longoria a Született feleségekből a huszadik helyig vitte, szereplőtársa, Teri Hatcher viszont csak a 81. helyen végzett. Ami persze még mindig jobb, mint Kate Moss 87. helyezése.

Az viszont elgondolkodtató, hogy Vilmos herceg csaját, Kate Middletont csak 94-ik helyig röpítették az angolok. A százas listát Sofia Vergara kolumbiai színésznő zárja.