horoszkóp

Britney Spears a fotósával, Pamela Anderson egyedül szilveszterezett

2008.01.02. 15:17
Hollywoodnak idén Lindsay Lohan nélkül kellett partiznia, Beckhamék Londonban új lookkal köszöntötték az újévet, Aniston pedig a legújabb pasiját vitte magával Mexikóba.

Pamela Anderson férje nélkül szilveszterezett – osztotta meg a világgal Perez Hilton celebblogger. A szőke és férje egyhavi házasság után novemberben egy - nyilván igen megalapozott döntéssel - kis híján elvált, majd másnapra inkább mégis meggondolták magukat, és abban maradtak, "megoldják a problémáikat". Lehet, hogy kisebb fennakadás lépett fel a megoldásban, mert bár a US Magazine szilveszteri előrejelzése szerint együtt szilvesztereztek volna a Las Vegas-i Pure nevű klubban – ahol Anderson egyben az est háziasszonyi szerepét is ellátta -, a színésznő végül egyedül jelent meg a helyszínen. Szemtanúk szerint „Ricket egyáltalán nem láttuk vele egész este. Pam viszont legalább alaposan bepezsgőzött”.

Klikk!

Britney Spears az előzetes terveknek megfelelően töltötte a szilveszterét: nem ment bulizni, hanem visszavonult egy tengerparti apartmanba az előző héten felszedett paparazzójával, két fiával, valamint a bíróság által kirendelt szociális munkással, aki nélkül nincs láthatás. „Csak szerettek volna egy nyugodt estét együtt. Adnan és ő nagyon jól kijönnek egymással” – számolt be később Spears egy ismerősének közlése alapján a FemaleFirst. „Azt mondta, nem volt semmi vad bulizás, éjfél után nem sokkal már aludt is, de nagyon jól érezte magát”.

Elmentek otthonról

A tavalyi év bulikirálynője, Lindsay Lohan a rehab óta visszavett szórakozási szokásaiból, amit az is mutat, hogy idén nem valamelyik felkapott hollywoodi vagy Las Vegas-i szórakozóhelyen szilveszterezte szét magát, hanem Caprin. Azért épp itt, mert a 12. Capri Film Fesztiválon amúgy is át kellett vennie egy díjat, amit a zsűri az eddigi művészi pályafutása alapján szavazott meg neki. A fesztivál producere, Pascal Vicedomini szerint „Örömmel fedeztük fel, micsoda tehetség ő színművészként, és ugyanakkor a szórakoztatóiparban is ikonikus jelenség”. Nem tudni, Lohannek melyik filmje tett ekkora hatást a zsűrire, mert a színésznőt ezzel egyidőben 2007 legrosszabb színésznőjének szavazta meg több mint kétmillió AOL-felhasználó, akik szerint az I Know Who Killed Me című thrillerjében értékelhetetlen alakítást nyújtott. A legrosszabb férfiszínész címet Eddie Murphy kapta az AOL mozibuzijaitól, de ez Murphyt nyilván kevéssé zavarta, ő a maga részéről szilveszterkor épp házasodással volt elfoglalva.

Nézze meg képeinket!

Jennifer Anistonról eddig is tudtuk, hogy barátnőjével, Courteney Coxszal és annak családjával vonult ünnepelni Mexikóba (meg azt is, hogy nem terhes), a legfrissebb hírek szerint azonban állítólagos új pasiját is magával vitte. Egyes források „ismeretlen fiatalembert” emlegetnek, mások szerint már az is biztos, hogy a srác a Szex és New Yorkban Samantha Jones ifjú csődörének szerepében feltűnt Jason Lewis. A társaság a mexikói Los Cabosban napozgatta át az év végét, sőt: „Ő [Lewis] és Jen egyfolytában ölelgették egymást a parton” – számolt be egy szemtanú.

A Beckham-család hazautazott az újévi bulira: mivel Beckhamné a Spice Girls-turné miatt amúgy is épp Londonban tartózkodott, férje és fiai is itt csatlakoztak hozzá, és a Nobuban elköltött vacsora után a Claridge’sben partiztak hajnalig. A pár egyébként aránylag korán, már hajnali kettőkor lelépett. Beckham az alkalomra egyébként új hajszínnel készült, meglepő módon halványszürkére festette a haját. Neje, Victoria Beckham is meglepte a megfigyelőket furcsán sápadtra sminkelt arcával, ami egyesek szerint a pantomimművészek arcfestését idézte, mások szerint csak simán vámpírra emlékeztetett.

Buliztak még

A US Magazine egyébként már december utolsó napjaiban részletes útmutatót tett közzé, ki hol lelheti majd fel kedvenc celebritását szilveszter éjszaka. Ez persze nem jelentette, hogy találkozni is lehetett velük, hisz ők a pórnéppel vegyülés helyett inkább a klubok VIP-szekcióiban módosították a tudatot. A lista szerint az igazi nagyok Las Vegasban buliztak: a Hilton-tesók, valamint a celebekre szakosodott bűvész, Chriss Angel a LAX-ban volt fellelhető, Kevin Fedeline a Tangerine nevű helyen, Pamela Andersont és férjét a Pure nevű helyre várták, Mariah Carey a Taót választotta, a komplett Back Street Boys pedig a Body English nevű helyet a Hard Rock Hotelben. További sztárkoncentrációt ígértek New Yorkba is: itt a Times Square tömegében Lenny Kravitzba és Alicia Keysbe futhattak a szerencsések, Slash és zenekara, a Velvet Revolver a Hammerstein báltermében mulatott, Perez Hilton celebbloggerből lett bloggerceleb pedig a Hotel Gansevoortban.