horoszkóp

Szűcs Judith azt hitte, miatta halt meg Szécsi Pál

2005.11.10. 10:11
Szűcs Judithnak futó kapcsolata volt Szécsi Pállal, nem sokkal halála előtt. Az énekesnő örül, hogy Szécsi Pál nem mellette lett öngyilkos.

Szűcs Judith megírta életét Táncolsz velem? címmel. Könyve egyik legérdekesebb szakaszában Szécsi Pálhoz fűződő viszonyát elemzi, mely meglehetősen rövid volt, de az énekesnő szerint annál szenvedélyesebb. Szűcs Judith egészen idáig titkolta ezt a kapcsolatot, most azonban már nem tudta magában tartani, így előbb könyvében, majd pedig a Blikkben is beszámolt róla.

Rövid kapcsolat

Szűcs Judith akkor még ifjú reménységként énekelt, ám úgy hozta a sors, hogy egy turnén együtt szerepelhetett Szécsi Pállal. Szűcs Judith igen nagy megtiszteltetésnek érezte az együtténeklést, és valószínűleg Szécsi Pál is, hiszen az énekesnő szerint "kialakult valami". Ez a valami aztán tovább fejlődött, egészen addig, míg Szűcs Judith szülei szinte már fiuknak tekintették az énekest, igaz mindössze két hónapot járt együtt lányukkal. A család szerint Szécsi Pálon ekkor már nagyon látszottak a depresszió és a keserűség jelei. Szűcs Judith csupa pozitív jelzővel illeti Szécsi Pált, valamint magát is, mivel úgy gondolja, ő a vidámságával fel tudta vidítani az énekest. Az is gondolja továbbá, hogy sajnos későn toppant be Szécsi Pál életébe, és már nem tudott rajta segíteni.

Azt gondolta, miatta volt

A Blikk szerint Szűcs Judith akár meg is menthette volna az énekest, ha mellette marad, a könyvből azonban az derül ki, az énekesnő nagyon örült, hogy nem volt már Szécsi Pál mellett, amikor öngyilkos lett. Szűcs Judith-tal édesanyja közölte a hírt, és az énekesnőnek rögtön az volt az első gondolata, hogy miatta történt-e az öngyilkosság. Végül azonban könyvében arra a következtetésre jut, hogy nagyon jól tette, hogy szakított Szécsi Pállal, mert ha mellette lesz öngyilkos, akkor talán őt hibáztatják. Valószínű azonban, hogy Szécsi Pálban nagyobb nyomott hagyott Domján Edittel való kapcsolata, majd fájdalmas szakítása. Domján maga is öngyilkos lett, 1972 karácsonyán, Szécsi Pá pedig öt hónappal később.