horoszkóp

Szűcs Judith tagadja a mellplasztikát

2005.11.14. 16:40
Vadonatúj könyve kapcsán Szűcs Judith a Velvetnek elmondta, hogy egyrészt a jó szex fontos, másrészt akkor mi is volt pontosan Szécsi Pállal, harmadrészt pedig hiába van az a könyvében, hogy volt neki mellplasztikája, valójában mégsem csinált ő olyat soha.

"Ez a könyv rólam szól" sommázta izgalmasan könyvének tartalmát Szűcs Judith, és ezután a kijelentés után annyira kíváncsiak lettünk az interjúkból összeállított Táncolsz még? című kötetre, hogy bizony belenéztünk. Nagyjából ugyanazok a sémák köszöntek vissza, mint az összes Twist Olivér-típusú, szegény sorsú kölyökből sztár lesz sztorijú művekben, kivéve, hogy itt azért több a szex meg a plasztika.

Judith a MILF

Klikk a képre!

Szűcs Judith 52 évesen is jobban megmozgatja a férfiak fantáziáját, mint a legtöbb nála 30 évvel fiatalabb nő. Amióta a MILF (Mother I'd Like to Fuck') pedig önálló jelenség lett a köztudatban, a magyar férfiak már nem is szégyellik bevallani, hogy kevés negyven feletti nő mozgatja meg annyira a fantáziájukat, mint a művésznő. Kérdésünkre, hogy ő mit szól ehhez a "még mindig friss és ropogós anyuci"-nimbuszhoz, csak annyit mondott "Egész egyszerűen baromi jó érzés, hogy ennyire tetszem nekik. De megmondom őszintén, nekem nem tűnik fel soha. Én mindig abból indulok ki, hogy Timit, a lányomat nézik, ha együtt sétálunk." Arra, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy egy fiatalabb pasival éljen, nem kaptunk egyértelmű választ, csak azt az örökzöld szlogent, hogy a kor nem számít.

A jó szex nagyon fontos

Azt viszont kertelés nélkül elismerte, hogy a jó szex nagyon fontos."Abban nem hiszek hogy ez korral változik, sem abban, hogy idővel egyre jobb lesz. A szex kortalan dolog, ami nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Más egy nő illata, kisugárzása, mozgása, ha rendben van a szexuális élete", csigázta tovább fantáziánkat rekedtes hangon a táncdalénekesnő, miközben mi már elképzeltük őt fekete ruhában, neccharisnyában, dohányozva, ringó csípővel sétálni előttünk, és őszintén hálásak voltunk, hogy az interjút nem férfiként készítettük.

Lassan már olyan vagyok, mint egy nő aki zabálja a pasikat

A női praktikák és az "Engem ne azért szeressenek, mert Szűcs Judith vagyok" téma kitárgyalása után rá kellett térnünk a bulvársajtó által felkapott, egyébként a könyvben csak egy rövidke passzus erejéig tárgyalt Szécsi Pál-affér tisztázására. "Tényleg szerelmesek voltunk egy darabig egymásba. És elárulhatom, Pali tényleg olyan volt, mint amilyennek a nők elképzelik. Igazi sármőr. Kellemes orgánum, jó szöveg". Emellett szenvedélyes is volt, erősítette meg személyes feltételezésünket. "De ma már Delhusa Gjonival is összehoztak. Lassan már úgy érzem magam mint valami nő, aki zabálja a pasikat, pedig nem is volt sok belőlük" - fakadt ki az énekesnő, aki azért megerősítette, hogy az albán nőcsábásszal tényleg volt köztük valami.

Nincsen a világon szebb, mint a cici

Könyvét olvasva, melyben a plasztikai beavatkozásairól is ír, megkérdeztük, hogy legközelebb melyik testrészét szándékozza megcsináltatni. Hiába hittük, azonban, hogy végre itt egy magyar sztár, aki korrektül vállalja, hogy a szépségért hajlandó volt szike alá feküdni, Szűcs Judith a könyvében feketén-fehéren leírtak ellenére tagadta, hogy valaha járt volna plasztikai sebésznél. Ez különösen érdekes, hiszen nemcsak utalás van erre a könyvben, hanem egy egész oldal, pontosabban a 88-ik a plasztikai sebészetnek és a saját tapasztalatoknak van szentelve.

"Az ötvenedik szülinapomra mell-és szemplasztikát kaptam ajándékba magamtól. Nem is titkolom, büszke vagyok rá, szuperül sikerült" - áll a könyvben. Sőt a szövegből még az is kiderül, hogy a két beavatkozás mindjárt egymás után következett, "szépen egymás után, rögtön". A könyvében leírtakat azonban az énekesnő kategorikusan cáfolta kérdésünkre, sőt úgy fogalmazott: bár plasztikája nem volt, "lehet, hogy lesz ezzel kapcsolatban változás, és akkor erről írok egy majd új könyvet. Különben is szeretnék ennek az egész örök fiatalság, szépség témának több időt szentelni, hisz annyi minden van benne, és annyi nőt tehetne boldoggá". Kíváncsiak vagyunk.