horoszkóp

Oroszlánok őrzik a terhes Angelina Jolie-t

2006.04.11. 13:31
A terhes Angelina Jolie és pasija, Brad Pitt egy namíbiai nemzeti parkban kerestek menedéket, hogy vad oroszlánok védjék meg őket a médiától, írta egy helyi napilap.

A pár és két örökbe fogadott gyermeke, Maddox és Zahara egy héttel ezelőtt érkeztek a dél-afrikai országba, újabb médiaspekulációkra adva okot. Ezek szerint a színésznő mégsem Franciaországban, hanem Namíbiában akar szülni, távol minden rivaldafénytől.

Ingyenes őrző-védő szolgálat

A Die Republikein nevű helyi napilap állítása szerint a pár egy luxus üdülőhelyről költözött át a Walvisbay nevű kikötővárosba egy kis házikóba. A hely az Etosha National Game Parkban található észak Namíbiában, ahol az oroszlánok jelentik a legnagyobb turisztikai vonzerőt, írja a Yahoo. A ragadozók éppen kapóra jönnek a párnak, hogy elriasszák az erőszakoskodó lesifotósokat.

Mégse Franciaország?

Amerikai bulvárlapok úgy tudják, hogy Jolie és Brad Pitt közös gyermeke május 18-ra várható. Az eddigi médiaspekulációk azt hangoztatták, hogy Jolie Franciaországban fog szülni francia édesanyja, Marcheline Betrand miatt, aki gyógyíthatatlan rákbeteg. Mivel az orvosok szerint anyja menthetetlen, Jolie unokájával szeretné biztosítani az élet körforgását. Jolie korábban úgy nyilatkozott, hogy mivel anyja is Franciaországban született, szeretné, ha az unoka is ott látná meg a napvilágot.

A pár egyébként - biztos, ami biztos - kibérelt egy magánrepülőt is arra az esetre, ha a színésznő az utolsó pillanatban meggondolja magát és mégis inkább Európában szeretné megszülni gyermekét.