horoszkóp

Szulák Andrea nem sajátítja ki pasiját

2006.08.18. 10:25
A műsorvezető szerint a boldog párkapcsolat titka az, hogy kell tudni elengedni a másikat.

Senki sem a másik tulajdona

Szulák Andrea a Best magazinnak azt nyilatkozta azért él már három éve boldog kapcsolatban mert ő és fiatalabb szerelme nem sajátítják ki egymást. Fontosnak tartja emellett a másik teljes elfogadását is, szerinte ugyanis senki sem tulajdona a másiknak, így nincs is joga azt követelni, hogy valamiben változzon. Éppilyen megengedő a Szulák show házigazdája a féltékenység terén. Azt vallja, felesleges valakit erővel magához láncolni, ha a másik menni akar, úgyis menni fog.

Örökbefogadna

A Tv2 műsorvezetője legutóbb azt nyilatkozta, hogy már régóta szeretne gyereket, de eddig nem sikerült teherbe esnie. Azt azonban kikötötte, hogy az egészségével sem akar játszani, és ha úgy hozza a sors, akár az örökbefogadás elől sem zárkózik el. Pasijával még nem döntötték el, hogy adoptálni fognak, hisz ez komoly megfontolást igényel.

Frázisok

Szulák Andrea három éve él együtt Gáborral, akiről a vezetéknevén kívül a ami napig nem tudni semmit. Az énekesnő a Velvetnek korábban azt nyilatkozta azért nem mutogatja őt, mert nem szeretné tönkretenni az életét. Szulák kertelés nélkül leszögezte: neki tanult hivatása az, hogy kiálljon az emberek elé és megmutassa magát, párjának viszont más a foglalkozása, más a lelkülete. Az énekesnő emellett azért sem akarja, hogy írjanak Gáborról, mert egyikünknek sincs rá szüksége, hogy nap mint nap magyarázkodnia kelljen az újságírók által a szájukba adott mondatok okán.