horoszkóp

Súlyproblémák nehezítik a Take That visszatérését

2007.02.02. 16:39
A tíz év után visszatérő Take That újra klipet forgat. Gary Barlow azonban már nem a régi, így a táncjelenetekben már csak hárman ugrálnak majd, ő pedig a zongora mögül figyel. A fiúcsapat ennek ellenére sikerre számít.

Kihízta az öltönyét és a tánc sem megy már olyan jól Gary Barlownak. A 10 év hallgatás után visszatérő Take That klipet forgat, a stúdiómunkák során viszont kiderült, a fiúk már nem a régiek. Gary Barlow súlyfeleslege miatt ugyanis újra kell forgatni a készülő videoklipet: a táncjelenetekben nem bírta felvenni a ritmust.

"Gary 10 éve még simán megcsinálta volna a táncjelentet, most viszont már nem ment neki, ezért inkább egy zongora mögé állították be" - árulta el a People magazinnak a stúdió munkatársa, milyen kényszermegoldást találtak ki.

Még mindig bíznak a sikerben

A Robbie Williams nélkül négytagúra csökkent fiúcsapat állítólag a jövő hónapban rukkol elő az új lemez második videoklipjével, amely a Shine címet viseli. Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald és Jason Orange a súlyproblémák ellenére biztosra veszik, hogy ismét a slágerlisták élére kerülnek, a videó ugyanis állítólag annak ellenére is tökéletes lett, hogy Gary hiányzik a táncjelenetekből.

A Beautiful world című nagylemez különlegessége egyébként az, hogy ez az első olyan lemez a Take That történetében, amelyen az összes tag énekelt szólóban is, nem csak vokalista volt. Az első kislemez, a Patience hatalmas sikert aratott.