horoszkóp

Tornóczky Anita olimpiai bajnok vízipólóssal jár

2005.08.09. 09:13
Medgyessy Péter ex-miniszterelnök nevelt lánya és Steinmetz Barna kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó egyelőre csak szűkszavúan nyilatkoznak kapcsolatukról, de szívesen smárolnak nyilvánosan.

Több szemtanú is látta a pasijait előszeretettel a médiasztárok közül válogató Tornóczkyt és új szerelmét egy budapesti szabadtéri szórakozóhelyen, amint látványosan jól érezték magukat egymás társaságában. Más szemtanúk egyszerűen úgy fogalmaznak: a pár vadul csókolózott - írja a Blikk.

Hajdú Péter után is van élet

Tornóczky Anita
A 27 éves Tornóczky Bochkor Gáborhoz és Hajdú Péterhez fűződő egykori viszonyai után most nem ragaszkodott a tévés műsorvezetőkhöz, ehelyett egy vízilabdázót, a 29 éves kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok Steinmetz Barnabást választotta. A sportolónak nemrég még gyűrűs menyasszonya volt, ám a Színes Bulvár Lap kérdésére válaszolva Tornóczky határozottan tiltakozott az ellen, hogy új barátja miatta szakított volna a lánnyal: szerinte a lány hagyta ott Steinmetzt.

Bimbózás a moziban

A pár egyelőre szűkszavúan nyilatkozik a kapcsolatról: Steinmetz a Színes Bulvár Lapnak úgy fogalmazott, bár igaz a hír és valóban randizgatnak, egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyről, mert hisz a magánélet szentségében. Tornóczky a Blikknek hasonlóan nyilatkozott: a hírt nem tagadta, de a kapcsolat "képlékeny voltára" való tekintettel nem kívánt hozzáfűzni a lap értesüléseihez. A T-Akták műsorvezetőnője a Színes Bulvárlapnak már azt is elismerte: többször is voltak moziban, de egyelőre még nehezen tud bimbózó érzelmeiről beszélni.