horoszkóp

Tilosban parkoló terepjárós járatja le Talmácsit

2008.03.25. 11:45
Nem Talmácsi Gábor autóját fotózta le olvasónk: a mozgássérült-kártyás, járdán parkoló pickup oldalán valóban ott a Talma-felirat, de azt egy rajongó is felragaszthatja. A motorversenyzőnek nincsen ilyen autója és amúgy is igyekszik betartani a közlekedési szabályokat - tudtuk meg.

Újabb tilosban parkoló autóról érkezett kép, a Velvetnek elküldött fotón ezúttal viszont nem egy híresség autója látható: a járdán parkoló pickup ugyanis nem Talmácsi Gábor autója, hanem valószínűleg egy rajongójáé - tudtuk meg a sportoló menedzsmentjétől, miután egy olvasónktól érkezett fotóval kapcsolatban megkerestük a motorversenyzőt. A tilosban, vagyis a járdán parkoló terepjáróról készült fotón egy fekete pickup látható, az autó oldalán díszelgő Talma-feliratból olvasónk pedig egyből arra következtetett, a világbajnok motorversenyzőt kapta rajta szabálysértésen.

"Egy óriás Honda Pickup (amerikai piacra) négy kerékkel a Demszky oszlopok mögött parkol a járdán a Kempinski előtt 2008. március 20-án, 15.00-kor" - szólt a pontos helyszínleírás. Mint később kiderült, olvasónk elhamarkodottan ítélt, a Talma-feliratot ugyanis a versenyző sajtósa szerint bárki felragaszthatja az autójára, az is, aki rokkantkártyás terepjáróját éppen a járdán szeretné leparkolni.

Képaláírás

Talmácsi igyekszik betartani a KRESZ szabályait

Az ügyben megkerestük Talmácsi Gábort is, a motorversenyző menedzsmentje viszont határozottan cáfolta, hogy Talmácsi autója lenne látható a képen.

"A képen látható autó nem Talmácsi Gáboré, de még csak nem is valamely családtagjáé. Az autó vélhetőleg egy Talma Fan tulajdona. Számos olyan jármű található Magyarországon, mely Talmával kapcsolatos matricával van ellátva, amit nem is lehet és nem is áll módunkban megtiltani. Talmácsi Gábor egy Ford Focus ST-vel jár a Ford jóvoltából, és mindig igyekszik betartani a KRESZ által előírt szabályokat" - kommentálta a fotót Talmácsi Gábor sajtósa, Várnai Andrea.