Deutsch Tamás újra megnősült

2005.07.19. 09:27
Alig egy éve vált el Deutsch Tamás, idén azonban ismét oltár elé állt egy templomban. A hétfői esküvőn több száz meghívott volt, a házasulandók pedig sárga Wartburggal érkeztek.

Deutsch Tamás tavaly nyáron vált el feleségétől, idén azonban ismét házasságra adta a fejét, írja a Blikk. Alig egy év elteltével, titokban vette el Für Ágnest, akivel a Fidesz révén ismerkedett meg, hiszen a hölgy az Országimázs Központban dolgozott, majd később a párt programszervezője lett. Deutsch Tamás előző házassága még azt is átvészelte, hogy a politikusnak titkárnőjétől, Urr Anitától született egy gyermeke. Für Lajos lánya azonban már végképp felkavarta a kedélyeket, így Deutsch Tamás végül elvált három gyermeke anyjától, Fesszel Krisztinától.

Sokan ember

A Fidesz alelnöke hétfőn délután kötötte meg második házasságát a Szilágyi Dezső téren álló református templomban, ahová egy sárga Wartburggal érkezett. Az esküvőre a Blikk szerint mintegy 2-300 ember volt hivatalos, és a templom bejáratánál testőrök vigyáztak, hogy csak meghívott személyek tudjanak bemenni. Sok politikus és családtag volt az eseményen, megjelent például a menyasszony apja, és Deutsch Tamás testvére, Deutsch Péter is, aki a tanú szerepét töltötte be. Ezen kívül jelen volt még Simicskó István, Varga Mihály, Gógl Árpád, de Héder Barna és Palik László is.

Sok gyerek

Deutsch Tamás szürke öltönyt és "tüdőszínű" nyakkendőt viselt, a menyasszony pedig egy rószaszín-kék ruhakölteményt. A templomból kijövet a násznép rizsesőt zúdított rájuk azt jelképezvén, hogy legyen még sok-sok Deutsch-gyerek. Pedig a házaspár össz-gyerekeinek száma így sem kevés, összesen hat. Deusch Tamásnak van három fia és egy lánya, Dávid, Bence, Fruzsina és Zalán, Für Ágnes pedig két tinédzser korú gyermeknek az édesanyja. Hogy a gyerekek közül ki vett részt az esküvőn, azt a beszámolók nem említik. A házaspár aztán visszült a sárga Wartburgba és elment vacsorázni.