Több csavarral rögzítették a tegnap balesetet szenvedett Tornóczky Anita lábát, mondta el Hajdú Péter, aki szerint robogózni nagyon veszélyes.

Túl van a műtéten Tornóczky Anita, aki tegnap szenvedett balesetet a Lehel út és a Csángó utca sarkán. Medgyessy Péter nevelt lányát nyílt lábtöréssel szállították kórházba, Hajdú Péter szerint, aki Tornóczky segítségére sietett, lábát szinte csak az izmok tartották össze.

Tornóczky Anita

A három órás műtét után Hajdú Péter azonnal a kórházba sietett és este még beszélgetett is Tornóczky-val, aki a körülményekhez képest jól van. Mint azt Hajdú Péter a Velvetnek elmondta, több csavart helyeztek Tornóczky lábába, melyeket majd csak két év múlva távolítanak el.

"Egy hétig biztosan a kórházban lesz, utána pedig kezdődik a mankózás. Nyárra talán teljesen felépül, de kérdés, hogy sportolni tud-e majd, hiszen Anita snowboard-versenyző volt. Tegnap még sokat beszélgettünk, és az orvos azt mondta, szerencséje volt, hogy nem fertőződött el a seb" - nyilatkozott a műsorvezető.

Hajdú Péter szerint Tornóczky Anita szabályosan közlekedett robogójával a Lehel úton, és a Csángó utcába akart bekanyarodni, amikor egy Renault Megane elütötte. "Nem Anita volt a hibás, ennek ellenére, elképzelni sem tudom, mit keresett a Lehel úton robogóval! Én nagyon elleneztem, amikor két éve robogót vett, mert nagyon veszélyesnek tartom. Ezek után remélem, soha többet nem ül robogóra, különben biztosan nem beszélek vele többet" - mondta a Velvetnek felindultan Hajdú Péter.