horoszkóp

Az ágyban ők is ugyanolyan bénák

2008.07.05. 11:25
Kapcsolódó cikkek (1)
A celebek szexvideóiban nem az a legjobb, hogy láthatjuk imádatunk, vagy gyűlöletünk kedvenc tárgyait meztelenül, hanem az, hogy megtudhatjuk, a sok duma ellenére a hírességek is ugyanúgy néznek ki szex közben, mint bárki más. Most bemutatjuk a legrosszabbakat.

Azt tudjuk, hogy a celebek szexuális életéről kiszivárgott felvételeket a Wikipedia is gondosan gyűjti, sőt azt is, hogy a hírességek állítólag máshogy dugnak, aztán persze, amikor előkerül egy-egy videó kiderül, Paris Hilton is azt csinálja az ágyban, amit szinte minden huszonéves barátnője.

A hírességek szexvideói tehát leginkább nem arról szólnak, hogy végre látjuk Pamela Anderson mellét akció közben, hanem arról, hogy Pamela Anderson is úgy közeledik egy hímtaghoz, mint bárki más. Legalábbis ezt állítja a Mamarazzi, aki megcsinálta a legócskább celebszex-videók toplistáját, mi meg csak egyetérteni tudunk velük.

Kim Kardashian

Az új Paris

Kardashian nálunk egyelőre annyira nem ismert, de jegyezzük meg a nevét, mert ő az új Paris Hilton állítólag. Ő is gazdag család kevéssé okosnak tűnő sarja, és előszeretettel lép bele Paris Hilton lelkünkbe jó mélyen besüppedt lábnyomaiba. Szóval neki is van szexvideója, meg ő is beszól a barátnőinek. Aki nem tudja az életet elképzelni Kardashian és Ray J nevű barátja kalandjai nélkül, az megnézhet egy pár jelenetet itt.

Meg White

Meg White egyébként dobol

A The White Stripes zenekar női felét alakító Meg White-ról is terjedt egy időben egy videó, bár a mai napig nem sikerült tisztázni, hogy tényleg ő van-e a felvételeken. Egyelőre a többség azt mondja, hogy ez bizony Meg White, a The White Stripesból. A zenekar körül nem ez az egyetlen misztérium. Sokáig a két tag Jack és Meg White azt állította magáról, hogy testvérek, aztán kiderült, hogy 1996-ban összeházasodtak, de 2000-ben, mielőtt a zenekar nagyobb hírnévre tett volna szert, elváltak. Állítólag azért mondták, hogy testvérek, hogy ne foglalkozzanak a kapcsolatukkal. Ja, a videó itt van, de csak saját felelősségre.

Colin Farrell

Colin Farrell

A Mamarazzi készítői két megállapítást tettek Farrell videójával kapcsolatban. Az egyik, hogy Farrell igazi seggfej, a másik, hogy a felvételen szereplő modell jól illeszkedik azoknak a modelleknek a sorába, akik nem szívesen szeretik partnerüket szájjal. Annyit azért hozzáfűznénk, hogy a felvételen Farrellen messze a legtöbb szőr a pénisze körül van. Itt megnézheti, ha akarja, de egyáltalán nem muszáj.

Gene Simmons

A KISS magyarja

A KISS zenekar magyar származású tagja Gene Simmons nemrég bevállalt egy promóciós célú szexvideót. Az őt szponzoráló italgyártó egyik képviselőjével töltött néhány kellemes percet. A videót hál istennek eltávolították a netről, legalábbis mi nem találtuk meg, de többet nem is szeretnénk. Egy képkockát itt azért megnézhet.

Fred Durst

Fred Durst

A Limp Bizkit énekese állítólag azért adta szivárogtatta ki a felvételt, hogy kicsit reklámozza magát, de ugye nem csodálkoznak, hogy senki sem volt kíváncsi a képsorokra. Szerencsére ez a videó is olyan régen jött már ki, hogy minden oldal, amin egykor fent volt elérhetetlenné vált azóta. Még képest sem találtunk.

Tonya Harding

Tonya Harding

Lehet, hogy kevesen ismerik a nevét. Tonya Harding egy amerikai korcsolyabajnok, 1970-ben született. Mondhatjuk azt, hogy cikkünk szempontjából ő az amerikai Csisztu Zsuzsa. A nevéhez fűződik egyébként egy csomó tripla axel ugrással kapcsolatos rekord is, no meg az is, hogy pechére kamerázott az esküvője után a Pizza Hut pincéjében. A Mamarazzi szerint: rossz cicik, rossz szex. Itt győződhet meg róla.

Tom Sizemore

Tom Sizemore

Tom Sizemore, egy jó színész, de most azért az önök kedvéért sokat ejtettünk a megítélésén az érzékeny lelkünkben. Tényleg ijesztő képek. Sizemore igazi pornófilmes mozdulatokkal közeledik a nőkhöz. A színésznek egyébként a sok drog és italfogyasztástól priapizmusa lett, ami a pénisz hosszú ideig (akár napokig) tartó kéjérzet nélküli, sőt feszítő, fájdalmas merevedését jelenti. Videót majd keresnek maguk, csak egy pár képet vagyunk hajlandóak mutatni.

Mini Me

Mini Me

Hát igen, ezt a pornófilmet valószínűleg kevesen fogják megvenni, mert a beharangozó néhány másodperc is annyira ijesztő, hogy keménykezű kínzómesterek adják vissza valószínűleg a főnöküktől kapott Mini Me pornót arra hivatkozva, hogy akkora bűnt nem lehet elkövetni, hogy valakinek ezt kelljen végignéznie.