horoszkóp

Tarantinónak bejönnek a vad izlandi csajok

2006.01.09. 16:25
Tarantino Izlandon töltötte a szilvesztert, ahol szupermodell-adottságú helyi csajokkal alkoholizált és nagy alapigazságokat fedezett fel a női alkoholfogyasztás terén.

Quentin Tarantino ezentúl minden szilveszterét Izlandon akarja tölteni, miután jól berúgott egy szupermodell-kaliberű csajokkal megpakolt reykjavíki bárban, írja a Femalefirst című brit online női lap. A Kill Bill rendezője régóta nagy Izland-rajongó, így amikor a barátai meghívták, hogy töltse ott a szilvesztert, azonnal igent mondott.

Szilveszter csak Izlandon

Élményeit a következőképp foglalta össze: "Máshol ezután már szinte el sem tudom képzelni a szilvesztert, mert az izlandiak szilveszterkor elvesztik a fejüket. Különösen a nők rúgnak be annyira, hogy teljesen elvesztik a kontrollt és megőrülnek."

Tanulságos történet az arcra esett lányról

"Voltunk egy nightclubban, ami tele volt részeg csajjal. Az egyik épp elkezdett magyarázni valami ilyet, hogy "Oh, olyan kínos ez számomra, hogy az izlandi nők mindig túl sokat isznak a bulikban és totális hülyét csinálnak magukból. Épp befejezte a mondatot, a következő pillanatban elsétál mellettünk egy részeg csaj és Puff! arca esik, épp az orrunk előtt" - támasztotta alá személyes történettel a mondottakat a rendező.

Alapigazság

"Hol voltam egész életemben?" - tette fel magának Tarantino a kérdést. "Amerikában, ahol az trend, hogy annyira kell leitatni a csajokat, hogy hazamenjenek veled. Izlandon viszont az a lényeg, hogy még azelőtt hazaérjetek, mielőtt annyira berúg, hogy összehány téged."

Intenzív mulatozás

Az izlandi éjszakai élet valóban a párját ritkítja, többek között azért, mert sosem kezdődik hajnali kettő előtt és legalább reggel kilencig tart. A reykjavíki szilvesztert maguk az izlandiak pedig tömör egyszerűséggel csak Vietnámhoz hasonlítják.