horoszkóp

Elvonóra küldték Miss Amerikát

2006.12.20. 09:28
Tara Connernek nincsenek jó napjai mostanság: milliárdos szponzora kis híján kirúgta a drogok miatt, a balhét pedig csak egy elvonókúrával úszhatja meg.

Egyes jelentések szerint Tara Conner Kentucky állam Russell Springs nevű kisvárosába menekült édesanyjához, miután kipattant körülötte a kokós drogbotrány, ami miatt Donald Trump, a Miss USA szépségverseny tulajdonos kis híján kidobta. A 21 éves szépségkirálynő otthagyta New Yorkot és egyenesen hazaszaladt. Vagy mégsem?

A kokainista partiállat állítólag bárkivel lefeküdt a fehér por reményében. Olyan képek is feltűntek róla, amelyeken nyilvánosan szájon csókol egy tiniszépséget New York egyik előkelő klubjában. Így pedig nem illő viselkednie Miss Amerikának - vélték a verseny szervezői, ezért kilátásba helyezték trónfosztását is.

A barátok kiállnak mellette

Linda McGowan fotográfus - és Conner jóbarátnője - szerint mindezek ellenére támogatni és szeretni kell Tara Connert. Barátai - ahogy McGowan is - azt mondják, nem hiszik el amit az újságok állítanak a királynőről. "Szeretném az érem másik oldalát is látni. Úgy értem, hogy amit eddig hallottunk, az csupa rossz,"

Számos New York-i újság közölte, hogy Donald Trump azt mondta Connernek, hagyja el a nyereménylakást. Conner nagynénje nem kívánt nyilatkozni Tara tartózkodási helyéről, de egy biztos: senkit nem találtak az újságírók a szülői házban. Időközben Trump is enyhült: felajánlotta a szépségkirálynőnek, hogy ha részt vesz egy elvonókúrán, elfelejtik neki ezt a botlást. A szépségkirálynő a legújabb fejlemények szerint születésnapján bevonul egy drog- és alkoholelvonókúrára.