Tarantino szexfilmet forgatna Britney Spearsszel

2008.01.19. 12:49
Quentin Tarantino szerint az egyre súlyosabb állapotban lévő Britney Spears remekelne a gyilkos sztriptíztáncosnő szerepében. A kultrendező újraforgatná az 1965-os Gyorsabban, cicababa! Ölj! Ölj! című filmet, amelyben Spears mellett Eva Mendesnek is szerepet szánna. Az énekesnőnek nem ez az egyetlen filmes ajánlata.

Újraforgatná Russ Meyer kultikus Gyorsabban, cicababa! Ölj, Ölj!! (Faster, Pussycat! Kill! Kill!) című filmjét Quentin Tarantino. Az 1965-ben készült film Tarantino szándékai szerint sokkal szexibb változatában pedig az egyik gyilkos go-go táncost nem más, mint Britney Spears játszaná - Eva Mendes színésznő mellett.

"Nagyszerű lenne újraforgatni a filmet, a szereplők kiválogatása is simán menne. Legszívesebben Eva Mendest és Kim Kardashiant látnám a filmemben. És tudják, szerintem Britney Spears remekül működne a filmben. Szeretném, ha részt venne a munkában" - mondta a rendező a femalefirst szerint.

"Imádom ezt a filmet. Hát van annál szebb téma, mint amikor három sztriptíztáncosnő gyilkolni indul a sivatagban?" - mondta Tarantino, aki tavaly már szentelt egy filmelt kedvenc témájának: a Halálbiztos című road-movie-ban többek között Rosario Dawson és Rose McGowan eredt Kurt Russel nyomába.

Hűséges barátnő vagy gyilkos táncosnő

Britney Spearst egyébként mostanság elhalmozzák szerepajánlatokkal: pár hónapja Tommy Parker rendező kérte fel a Memoirs of a Medicated Child című filmjének egyik szerepére és ajánlatát azóta is fenntartja: hárommililó dolláros gázsit ígér az énekesnőnek. A rendező cáfolta a híreket, amelyek szerint visszavonta az ajánlatot és Spears helyett Samantha Falk színésznőt kérte volna fel. Pedig Falk már hivatalosan is megköszönte a szerepet, de miután kiderült, hogy Parker még mindig Spearsre vágyik, kihátrált és bejelentette: ő és stábja nem kíván együttműködni a rendezővel. A film egyébként igaz történetet mesél el: egy félrekezelt és bebörtönzött férfiről szól, Spears a börtönbe került férfi hűséges barátnőjét alakítaná.

Philippe Rebboah francia rendező pedig egyenesen Szűz Máriát látja Spearsben: a francia rendező Jézus életéből forgatna filmet Sweet Baby Jesus címmel, és az énekesnőt kérte fel Isten anyjának szerepére. Választására magyarázatot adhat, hogy az ő verziója "erősen szatirikus" megközelítésben dolgozná fel a bibliai történetet.

Egy ügyesen megválasztott filmszerep mindenesetre akár még a várt csodát is meghozhatja a mára már leírt Spears karrierjében. Tarantinónak és a Ponyvaregénynek köszönheti második fénykorát John Travolta, aki már majndem eltűnt a süllyesztőben, Daryl Hannah és David Carradine karrierjének pedig a Kill Bill adott egy lökést 2003-ban. Spears maga sem minősül kezdő színésznőnek, hiszen a Crossroads című 2002-es tinifilmben már megpróbálkozott a színésznői pályával, nem sok sikerrel. Azért egy Tarantino-rendezésben valószínűleg emlékezetesebb volna.