horoszkóp

Nem énekelnek a Velvetnek a Fresh-lányok

2006.12.15. 13:18
Felajánlottuk a lehetőséget a Fresh-lányoknak, hogy bizonyító erejű videón cáfolhassák meg a hírt, miszerint nem tudnak énekelni, csak tátogni, de nem akartak élni a lehetőséggel. Menedzserük hazugságnak tartja a lányok énektudását kétségbevonó állításokat.

Nem kívánnak a Velvet kamerája előtt énekelni a Fresh-lányok, pedig ezzel bebizonyíthatták volna, hogy alaptalanok a róluk szóló híresztelések, miszerint végigtátogták az elmúlt tíz évet. Fresh Viki egyáltalán nem akart megnyilvánulni a témában, inkább menedzserükhöz, Hauber Zsolthoz irányított bennünket.

A menedzser szerint hülyeség

Hauber "hülyeségnek" nevezte a Blikkben megjelent állításokat. Úgy vélte, "a hazugságot nem kell cáfolni", viszont "nem szabadna hazugságot tárni a nagy nyilvánosság elé". Ezen megfontolásból elképzelhetetlennek tartotta, hogy a Fresh-lányok zenei kíséret nélkül a Velveten bizonyítsák énektudásukat és eloszlassanak minden kételyt a rajongókban, akiben valószínűleg egy világ dőlt össze a Blikk mai cikke nyomán.

A lap ugyanis azt írja, hogy a Megasztár vokalistája, Balássy Betty énekel több hazai csillag lemezén. Maga az énekesnő közölte, hogy többször kölcsönözte énekhangját másoknak, de ennek vége, mostantól a saját dalait énekli. Arról, hogy a Fresh lányok is az ő hangján szólalnának-e meg, nem akart beszélni. Az újság felveti annak lehetőségét, hogy talán a Fresh lemezeken is őt hallhatjuk. Balássy Betty mindenesetre kitért a kérdés megválaszolása elől.

Kipakolnak a zenészek

Nem úgy Groovehouse énekese, Judy, aki a Blikk szerint fel van háborodva azon, hogy egy kalap alatt említik az ő zenekarát a csak tátogó Fresh-lányokkal.

Roy is megerősítette a hírt. Ő azt állítja, hogy a Carpe Diem, a Betty Love és több fiúcsapat is mindössze tátogni volt képes, de mind eltűntek a süllyesztőben, csak a Fresh húzta a mai napig.

A Fresh 130 ezer forintot kér egy fellépésért, és még a benzinköltséget is felszámolják - derül ki a Blikkből. A hírbehozottak azonban állítják, megdolgoznak a pénzükért. Azt mondják, ők énekelnek a lemezen, és csak akkor vállalnak playbackelést, ha nincs mód élő előadásra. Fresh Andi például korábban nem hallotta, hogy ilyen híreket terjesztenék róluk a szakmában.