A Megasztár vokalistája, Balássy Betty énekel több hazai csillag lemezén. A Fresh énekesnői is az ő hangjára tátognak tíz éve - állítja a Blikk.

Betty a lapnak elismerte, többször kölcsönözte énekangját másoknak, de ennek vége, mostantól a saját dalait énekli. Arról, hogy a Fresh lányok is az ő hangján szólalnának-e meg, nem akart beszélni.

Tátogó énekesek a süllyesztőben

Más, már befutott énekesek is beszámoltak arról, hogy sokan nem saját tehetségükből élnek a zeneiparban. Roy például azt mondja, hogy a Carpe Diem, a Betty Love és több fiúcsapat is csak tátogni volt képes, de mind eltűntek a süllyesztőben, csak a Fresh húzta a mai napig.

A Groovehouse énekesnője is megerősítette, hogy Fresh lányok valójában sosem énekeltek. Épp ezért Judy felháborítónak tartja, ha egy kalap alá veszik a Groovehouse-t a Fresh-sel.

Fresh Andi szerint ők dalolnak

Az álltólag csak tátogó együttes 130 ezer forintot kér egy fellépésért, és még a benzinköltséget is felszámolják. A hírbehozottak azonban állítják, megdolgoznak a pénzükért. Azt mondják, ők énekelnek a lemezen, és csak akkor vállalnak playbackelést, ha nincs mód élő előadásra. Fresh Andi hozzátette, még nem hallotta, hogy ezt terjesztenék róluk a szakmában.