A Zsizny orosz napilap szerint több száz lányt invitált egy moszkvai szállodai szobába a t.A.T.u. együttes menedzsmentje, hogy egy rögtönzött bemutató keretében szemügyre vegyék a kínálatot. Az önjelölt zsűritagok azért vetkőztették a lányokat, hogy rátaláljanak a műleszbikus duót alkotó énekesnők testdublőreire, akiket a Playboyban szerepeltetnének.
Lena Katináról és Julia Volkováról az amerikai Playboy tavaly már meg akart jelentetni egy meztelen képsorozatot, ám a felkéréskor egyikük még nem volt nagykorú, ezért a világhírű férfimagazin lemondott róluk. Később Julia a hetedhét országra szóló, tizennyolcadik szülinapi buliján közhírré tétette, hogy készen áll a fotózásra, a Playboy azonban leintette őket. Úgy tűnt, az amerikai magazin végleg letett a dologról, de egy orosz napilap szerint újabb felkérés érkezett részükről.

Fejcserés támadás

Tekintse meg képeinket!
A műleszbikus együttes menedzsere, Ivan Sapovalov el volt ragadtatva az ötlettől, de nem úgy a lányok, akik mandinerből visszautasították a felkérést. Arról nem szól a fáma, hogy miért döntöttek így, mindenesetre találékony menedzserük nem maradt nyugton és a felmerült probléma megoldásán kezdte törni a fejét. Végül feladott egy hirdetést, melyben olyan lányok jelentkezését várta, akik úgy érzik, alakjuk tekintetében Lena és Julia tökéletes hasonmásai. A jelentkezők meghívója egy moszkvai szálloda egyik szobájába szólt.

Kétszáz dolcsi a legjobbnak

A lányokat egy Igor nevű férfi fogadta a szálloda előtt, aki a t.A.T.u producerének asszisztenseként mutatkozott be. A szobába kísérve arra kérte őket, hogy mutassák be portfoliójukat, majd büszkén állt elő egy örömteli hírrel. "Önök közül ketten abban a megtiszteltetésben részesülhetnek, hogy bekerülnek a Playboyba. Természetesen meztelen képekről van szó. De ne aggódjanak, senki sem fogja felismerni magukat, hisz a képeken az önök arca helyett Julia és Lena arca lesz látható. A képek kizárólag az Amerikában megjelenő Playboyban lesznek láthatóak. Azok a lányok, akik szerintünk a legalkalmasabbak, a munkáért fejenként kétszáz dollárt kapnak."- mondta a mindenki számára ismeretlen Igor, aki az esemény alkalmából egy kisebb zsűrit hozott össze a helyszínen, hogy azok osztályozzák a lányokat.

Volt, aki menekült

Az egyik résztvevő hölgy az orosz lapnak így számolt be a válogatásról: "A castingot vezető fiatalember azonnal felfigyelt rám. Igor és a segítői észrevettek rajtam egy a tetoválást, ami nagyon hasonlít a Juliáéra. Felajánlották, hogy azonnal vetkőzzek le és akkor mielőbb túlleszek az egészen. Én ezt azonnal visszautasítottam. Szerintem ezek valami rosszban sántikáltak. Végül a modellek közül Igorék kiválasztottak három lányt, akik szerintük tökéletesen helyettesíthetnék a t.A.T.u.-t."