Hamarosan anya lesz a botrányos orosz popduó, a t.A.T.u. egyik tagja. Julia Volkova a hírek szerint nyárra várja elsőszülött gyermekét.
Gyermeket vár a botrányos orosz műleszbikus popduó, a t.A.T.u. egyik tagja - olvasható az orosz Zsizny magazin legfrissebb számában. Julia Volkova azután esett teherbe, hogy hazatért az együttes japán turnéjáról.

Üzletember az apa

A gyerek édesapja a 24 éves Pavel Szidorov, akivel Julia egy night clubban ismerkedett meg. A találkozást követő két hét után a fiatalember hozzá is költözött az énekesnőhöz, és azóta szinte elválaszthatatlanok. Szidorov mindenhova árnyékként követi Juliát, aki megpróbálta neki elintézni, hogy csatlakozhasson az együtteshez, ám erre a t.A.T.u.-n belül dúló csaták miatt már nem került sor. Pavelről annyit tudni, hogy korábban profi sportoló volt, jelenleg pedig üzletemberként keresi kenyerét.

Julia elsőszülött gyermeke a hírek szerint nyáron látja meg a napvilágot, de arról, hogy fiú lesz-e, vagy lány, az énekesnő nem kívánt nyilatkozni.

Kirúgták a menedzsert

Tekintse meg képeinket!
Ami a t.A.T.u. zenei pályafutását illeti, Julia és Lena nemrég megvált menedzserétől, Ivan Sapovalovtól, majd közvetlenül ezután kényszerszabadságot vettek ki. Állítólag azért rúgták ki a menedzsert, mert Sapovalovot kizárólag a botrányok kirobbantása érdekelte, nem pedig a művészi értékek fejlesztése. "Gyakorlatilag csak azzal tölti az idejét, hogy újabbnál újabb botrányt ötöljön ki, ahelyett, hogy művészi munkánkat tervezné. A rajongóink szerintem szívesebben hallgatnak új dalokat és új albumokat, mint újabb botrányokat" - nyilatkozta Julia.

Szerződéses leszbikusok

Annak idején állítólag Sapovalov ötlete volt, hogy a lányok leszbikus szerelmesekként jelenjenek meg a nyilvánosság előtt. Sőt, egyes hírek szerint még egy szerződést is aláíratott velük, amely szerint a t.A.T.u. kizárólag leszbikus együttesként léphet fel, és egyiküknek sem lehet fiúbarátja. Elbocsátással fenyegették őket.

Julia és Lena jelenleg új menedzsert keres, ugyanis azt tervezik, hogy a jövőben is közösen készítenek albumot. Mindenekelőtt azonban nevet kell váltaniuk, mivel a t.A.T.u. név jogai nem őket illetik meg.