horoszkóp

Megszületett a t.A.T.u-bébi

2004.09.24. 12:05
Júlia gyermeket szült, Lena pedig az esküvőjére készül. A béklyóból kiszabadulva az orosz lányok rombolják leszbikus imidzsüket, és lázasan dolgoznak a nagy visszatérésen, mint heteroszexuális felnőtt nők.
Pénteken hajnalban megszületett az egyik t.A.T.u.-lány, Júlia Volkova kislánya - a gyerek 3100 grammos súllyal látta meg a napvilágot.

Erős kisnő

Az orvosok többször felajánlották az énekesnőnek a császármetszés lehetőségét, mivel nem bíztak abban, hogy a gyerek természetes úton, komplikációk nélkül megszülethet. Volkova azonban visszautasította a műtétet, és azt mondta saját maga akarja megszülni a gyerekét, így végül háromnegyed ötkor jött világra a kislány. Pável, a boldog apa, a nehéz órákat a szülészet folyósolyán töltötte. Szemmel láthatóan igen ideges volt, s állandóan kérdéseivel bombázta a kórházi személyzetet, írják az orosz honlapok.

A gyerek édesapja a 24 éves Pavel Szidorov, akivel Julia egy night clubban ismerkedett meg. A találkozást követő két hét után a fiatalember oda is költözött az énekesnőhöz, és azóta szinte elválaszthatatlanok. Pavelről annyit tudni, hogy korábban profi sportoló volt, jelenleg pedig üzletemberként keresi kenyerét.

Krónikus pasihiány

Az álleszbikus orosz duó nemcsak a hazai, de a nyugati slágerlistákat is vezette az All the Things She Said című számával. A hirtelen jött hírnév azonban hamar elillant és idén a lányok már nem nagyon tudták megtölteni a koncerttermeket. Ennek legfőbb oka az őket övező botránysorozat volt, a fiatal énekesnők ugyanis nem bírták sokáig a rájuk kényszerített leszbikus szerepet. Állításuk szerint menedzserük, Ivan Shapovalov aláíratott velük egy szerződést, miszerint nem lehet pasijuk, és nyilvánosság előtt leszbikust kell játszaniuk. A lányoknak aztán elegük lett, és az állandó botrányokat is megunták, ráadásul új számok sem születtek; a tinisztárok ezért megváltak menedzserüktől, és a béklyóból kiszabadulva azonnal intenzív magánéletet kezdtek élni.

Julia a japán turnéról visszatérve azonnal teherbe esett, míg a duó másik tagja, Lena Katina eközben esküvőjére készül. Választottját, Andrejt már régóta ismeri, és a házasságra már a szülők is áldásukat adták. A hírek szerint az esküvőre eddig csak azért nem került sor, mert nem volt még rá elég pénzük - annak ellenére, hogy a fiatal énekesnő már a lakását is eladta, hogy előteremtse a kellő összeget.

A nagy visszatérés

Eközben mindketten lázasan dolgoznak a visszatérésen új menedzserükkel, Trevor Hornnal. Úgy néz ki, a t.A.T.u nevet nem tarthatják meg, mivel azt előző menedzserük magának követeli, a duó új nevét azonban egyelőre homály fedi. Nyilatkozataik szerint a szexi lány imidzset szeretnék fenntartani, pusztán a szexuális irányultságukon változtattak. "14-15 évesek voltak, mikor elkezdték ezt az egészet, és hamar belejöttek a szexuális jelenetekbe. Most is különlegesek és sokkolóak akarnak lenni, szexibbek, mint valaha, de nem mint leszbikusok, és az iskolás ruhát sem veszik fel többé." - nyilatkozta egy, a lányokhoz közel álló forrás. A nagy visszatérés novemberben, Angliában várható, ahol egy jótékonysági koncerten vesznek részt a lányok.