horoszkóp

Audrey Tautou borozott, cigizett, majd lelépett

2008.04.18. 10:13
Kapcsolódók (1)
A francia színésznő pici, mosolygós és magyar kolléganőjével ellentétben, a fotósok elől sem menekült az Iparművészeti Múzeumban rendezett fogadáson. Kérdezni viszont csak ma lehet tőle. Az Amélie-ként megismert Audrey Tautou a Francia Filmnapok díszvendégeként érkezett Budapestre, a kötelező interjúk után a hétvégét városnézéssel tölti.

A meglepően alacsony Tautou fekete bőrdzsekiben, csíkos nadrágban és balerinacipőben, fél 11 körül érkezett meg az Iparművészeti Múzeumban rendezett fogadásra, több francia társaságában, akik közül csak egy Natalie Portman zenész pasijára emlékeztető, szakállas, hosszú hajú férfire emlékszünk. Akiről viszont nem mernénk kijelenteni, hogy a színésznő barátja.

Tautou, akire a többség még mindig Amélie-ként emlékszik, Egyedül nem megy című filmjének magyarországi bemutatója miatt, a Francia Filmnapokra érkezett Budapestre. Állítólag örömmel igent mondott a meghívásra, mert még soha nem járt Budapesten. A filmbemutató utáni fogadáson viszont csak sajtósával sikerült beszélnünk, aki elmondta, a színésznő aznap este érkezett, fáradt, így interjút nem ad, de másnap, az egyórás sajtótájékoztató alatt szívesen fogadja a kérdéseket.

Nézze meg, hogyan érkezett Amélie!

Autogramot adott, interjút nem

Tautou egész este a francia társasággal maradt, nem vegyült a magyar vendégekkel, újságírókkal főleg nem, de pár autogramot azért adott és fotózni is szívesen engedte magát. Így a galériából kiderül, hogy a színésznő csevegett egy picit, megivott egy pohár pezsgőt, majd körülbelül háromnegyed óra után a társasággal együtt kivonult cigizni és távozott is a partiról. Hogy melyik szállodába, arról nincsenek információink.

Bár Tautou az újságírókkal nem foglalkozott, a fotósok nem különösebben zavarták. Nem úgy, mint a fogadáson jelenlévő kevés celeb egyikét, Kecskés Karina színésznőt, aki először csak látványosan hátat fordított az őt felismerő fotósoknak, majd elviharzott.