horoszkóp

Cruise-ék Dellennek keresztelnék a gyereket

2006.01.13. 16:04
Ellen DeGeneres tévéshowjában felajánlotta a párnak, hogy néha vigyáz a bébire. A hálás szülők cserébe azt ígérték, Dellennek hívják majd a gyereket.

Tom Cruise és Katie Holmes már nevet is adtak születendő gyereküknek: Ellen DeGeneres tévés műsorvezetőnek megígérték, hogy róla fogják elnevezni - írja az Ananova. De ez még nem biztos.

Spóroljanak a bébiszitteren

A pár Ellen DeGeneres tévéshowjában szerepelt, amikor a műsorvezetőnő felajánlotta nekik ingyenes bébiszitteri szolgálatait. "Hozzátok csak át, a bébiszitter óránként legalább 12 dolcsit kérne, sőt az is lehet, hogy van képe 15-öt is elkérni" - viccelődött DeGeneres, mire a pár úgy köszönte meg a nagylelkű gesztust, hogy megígérték: a tiszteletére róla fogják elnevezni a Cruise-bébit. Persze ezt egyelőre nem érdemes komolyan venni - szögezi le az Ananova, de Cruise-ék esetében akár még az is lehetséges, hogy tényleg Dellen lesz a gyerek neve. Vagy - ha a sztárvilágban mostanában szokásos, extrém névadásokat tekintjük - DeGeneres.

Nem mindenki örvendezik

A 27 éves Katie Holmes terhességét októberben jelentették be a sajtónak. Cruise exneje, Nicole Kidman egyelőször kiborult a hírtől, később randevúzgatással - és egy állítólag múlt hétvégén lezavart titkos esküvővel - reagált egykori párja boldogságára, Holmes expasija, Chris Klein viszont biztos, hogy nem fog üdvözlőkártyát küldeni a gyerek születésekor. Az AP Radiónak így nyilatkozott erről: " A kapcsolatunk már mindkettőnk számára múltidő. Számomra egy olyan időszak, amire most is boldogan emlékszem, de már mindketten más úton járunk, megvan a külön életünk. És jobb, ha ez így is marad".

Gyorsított felvétel

Holmes még a Dawson's Creekben játszott amikor 2003 decemberében, ötévi randizgatás után eljegyezték egymást Kleinnel. 2004 márciusában azonban hirtelen szakítottak, a színésznő pedig már áprilisban bejelentette, hogy Tom Cruise-zal jár. Ezután egy egész hónapig nem történt semmi, majd júniusban a 43 éves Cruise megkérte Holmes kezét. A pár ezután az utódnemzéssel volt elfoglalva, és októberre már sikerrel is jártak: ekkor jelentették be, hogy Holmes háromhónapos terhes. A szappanoperai forgatókönyv tehát meglehetősen szoros, de Klein azóta is fenntartja: szakításukhoz utódjának nem volt semmi köze.